Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom leadni azt a...

Hogyan tudom leadni azt a súlyfelesleget amelyet a fogamzásgátló szedése alatt jöttek fel?! Most 65kg vagyok és mikor elkezdtem a gyógyszert akkor voltam52kg!

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha abbahagyod a fogamzásgátlót, akkor lemegy
2010. jan. 22. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se szedj ilyen gyógyszert, hanem menj orvoshoz, hogy írjon fel másikat. Valami köze biztos, hogy van a gyógyszernek a hízásodhoz, ha nagyon hirtelen jött fel ennyi és közben semmit sem változtattál ez életmódodon. Ilyen gyógyszer többet árt, mint használ.
2010. jan. 22. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Fuss, heti 4x 40 percet.
2010. jan. 22. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm mindenkinek aki írt de már nem szedem egy éve de semmi változás nincs a súlyommal kapcsolatban! Már nem tudom mit tegyek mert már a csíkok is megjelentek rajtam ez gondolom a hízástól van meghogy kirepedt a bőröm mert nem bírta a sok hízást. Valaki még,
2010. jan. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!