Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek, mit tegyek hogy...

Mit egyek, mit tegyek hogy lefoggyak kollégistaként?

Figyelt kérdés
Kollégista vagyok és egyre jobban hízok nem sokat csak pár kilót, mit tegyek mit egyek hogy megállítsam a zsírpárnáim növekedését hisz nincs sok szabadidőm sportolni, pénzem meg helyesen étkezni.

2014. szept. 26. 21:45
 1/2 ~XOXO~ válasza:
100%

Nem kell sok penz ahhoz hogy egeszségesen étkezz. Elég egy ket dolgot betartani.

-reggelire egyel valamit akármit ami jol esik a reggeli a NAP LEGFONTOSABB ÉTKEZÉSE, mivel ez indítja be az anyagcseret. Es ha kihagyod felboritja a napodat.

Nem az a fontos h mit eszel hanem hogy mennyit.

Ha ehea vagy es csak bedobnal par falatot akkor ne chipset vagy ilyesmit hanem mondjuk egy almát vagy egy joughurtot.

Delutan viszont ne nagyon egyél gyümolcsot mert azt nehezen bontja le a szervezeted a sok rostot. Estere ne egyel sokat es ne tul zsirosat remélem tudtam segìteni :) sok szerencset ;)

2014. szept. 26. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit eszel a koliban? Azaz miket szoktak adni? :)

Nálatok nincs olyan lehetőség, hogy nem kérsz pl. vacsit? Én anno koliban fogyóztam, s tudtam csak ebédet kérni. :)

2014. szept. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!