Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon duci...

Szerintetek nagyon duci vagyok? Ez így elegendő hogy lefoggyak?

Figyelt kérdés

[link]

Igy nézek ki most. Leszeretnék fogyni 50kgra (most 58 vagyok) 169cm

Azt szeretném,hogy a hasam laposabb legyen, és a combjaim is vékonyabbak,mert amint látszik a képen is,husik. Kiiktattam az étrendemből a cukrot,tejtermékeket,kenyeret,és mindenfajta szénhidrátot (kivéve persze zöldség/gyümölcs) egy nap 5x eszek,és sose annyit,hogy teljesen tele legyek,csak hogy ne legyek éhes. Sok zöldség,tojás,hús,hal,gyümölcs (ez csak délelőtt)szerepelne az étrendembe. A napi 1400kc-alt nem haladnám meg egy nap. Valamint heti 3x sportolok 1 órát (futás,kézilabda) azt szeretném kérdezni,hogy ez ìgy jó? Letudok ìgy fogyni? Vékonyodni fognak a combjaim ìgy?? 16/L

2014. aug. 19. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Még egy testképzavaros liba.

IZOM KELL NEM SÚLYVESZTÉS!

2014. aug. 19. 22:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha izmosodnék,csak még ducibbnak néznék ki. Ezért kéne elôször lefogynom,és utána izmosìtani..
2014. aug. 19. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
És akkor mi van? Lesz egy jó alapod, m ajd leszálkásítod! Ebből a nyeszlett testből (már bocs),mit akarsz még lefogyni?
2014. aug. 19. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:

:D Látom Sztrít bepörgött :)

Rendben, ha fogyni akarsz, akkor itt van számodra egy nagyon rövid de annál lényegre törőbb írás.

[link]

Egyébként jól írták az előttem szólók :) Először izmosítani kéne és utána visszaszálkásítani.

Az izom adja a test formáját. Fogyókúra alatt nincs izomnövelés. Csak vesztés akármilyen jó a szálkásító étrend.

Ha lefogysz és utána izmot akarsz építeni, ahhoz tömegnövelő étrend kell, csak és kizárólag ebben az esetben tudsz izmot építeni. Ilyenkor izom is jön fel és zsír is megint, nincs mese ez van.

Van egy olyan módszer is hogy, lefogysz zsírból, szálkásító diétával. Aztán pedig úgy lövöd be a CH-t, meg a zsírt meg a fehérjét hogy enyhe kalória pluszban legyél. Ilyenkor van ugyan izomnövekedés de nagyon lassú, macerás és hosszútávú dolog ez és nehéz is eltalálni.

Ezért van az hogy először tömeget növelnek a csajok is aztán leszálkásítanak, biztos láttál már fiatal csajokat, jó karral és bombajó hasizommal meg lábbal. Ugyanezt a szisztémát használják. Ráadásul súlyzós edzéssel, ez a legjobb. Viszont egy teljesen kezdőnek a saját testsúlyos edzés is tökéletes. A lényeg hogy kapjon terhelést az izom, legyen mellette tömegnövelő étrend és alvás.

2014. aug. 20. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztrít elképesztő sebességgel tör előre a ranglistán! ;) Én meg ezt üzenem a kedves kérdezőnek http://www.youtube.com/watch?v=KyFn5QKR220&feature=youtu.be
2014. aug. 20. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem hagyhattam,hogy sokszor leszavazzanak,úgyhogy nyomtam pár zöld pacsit... :-)
2014. aug. 20. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy ahhoz hogy fogyokurazz.sportolj.
2014. aug. 20. 06:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Szinte tökéletes az alakod, picit fogyhatsz. Izmosodnod nem kell!
2014. aug. 20. 07:24
 9/10 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok megelégedve magammal. Izmos is vagyok a sport miatt (fôleg vádlim,combom) de van rajta felesleg is,és azt szeretném leadni. Vékony combokat és lapos hasat szeretnék egyenlôre csak, nem nagy izmos combokat és kockás hasat. Azt majd talán késôbb,ha ez meg van. :)
2014. aug. 20. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Várj még picit, dugj sokat és fogyni fogsz.
2014. aug. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!