13 éves lány vagyok.164 cm és 61 kg. szerintetek sovány, közepes, duci vagy kövér vagyok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 20:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem duci... Kövérnek semmiképp sem mondható. Viszont soványnak sem... Én 167 cm vagyok, és ugyanennyi kg. Még én is ebbe a kategóriába tartozok.
2/8 anonim válasza:
Mint te*, hogy a kedves társaság félre ne értse. :)
3/8 anonim válasza:
Én 165 cm és 62 kg vagyok, de izmos vagyok, semmiképp sem duci. Nem a kilók mondják meg hogyan nézel ki, hanem a centik és az izomtónus.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy őszinte vagy :)
2014. júl. 1. 20:19
5/8 anonim válasza:
Én 17 éves, 182 cm, 60 kg lány vagyok.
164 cm- 61 kg.. Sok mindentől függ, a csontjaidtól, az alkatodtól.. Van olyan ismerősöm, aki ugyanekkora, de erős csontozatú, és van egy másik, aki elfolyik. De miért itt kérdezgeted? A leírt adatok alapján lehetsz duci is, közepes is, akár kövér is. Ne a számok számítsanak, hanem nézz bele a tükörbe, és döntsd el te magad. Ne érdekeljen mások véleménye, érezd jól magad a bőrödben.
6/8 anonim válasza:
61 kiló szerintem sok 13 évesen.
10 kiló mínusz beleférne.
7/8 anonim válasza:
Bármelyik. Ezek csak számok, nem ezek fogják megmondani hogy kövér vagy, normális vagy esetleg sovány, hanem a tükör.
8/8 anonim válasza:
Sovány biztos nem vagy.
Ducinak mondanám,nem akarlak megsérteni,de nekem ez már duci.Persze nem láttalak még,lehet,hogy csak a csontjaid erősek,ez miatt vagy 61 kilogramm.Így látatlanban csak ennyit tudtam mondani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!