Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy egyek pontosan dieta...

Hogy egyek pontosan dieta alatt hogy lefoggyak 10 kilot 3 honap alatt?

Figyelt kérdés
lecci irjatok ossze nekem egy etrendet ! max 3x eszem egy nap es inkabb gyumolcsoket,de nem tudom mit mikor . Estere gyumolcs vagy zoldseg? Lecci irjatok nekem ossze egy etrendet . 14/L

2013. jún. 25. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy a távolból meg tudjuk mondani, hogy a Te testednek, ízlésednek mi a jó, megfelelő és tartható? Én még magamnak sem írnék össze étrendet, az adott étkezéskor derül ki, hogy mire vágyom és mennyivel lakom jól.

Az alapelveket már rengetegszer leírták, utánaolvasni is célszerű (mivel többféle, egymással részben ütköző uralkodó nézet van a gyk-n is), s lazán alkalmazni, amit helyesnek vélsz, a laza alatt nem kilengést értve, hanem hogy ne határozd el, hogy reggelre 2 tojásból eszel rántottát 1db paradicsommal, ha a fene fenét eszik is, délre pedig 125g csirkecombot :)

Estére szerintem tojás zöldséggel. Persze lehet jó minőségű hús is, zöldséggel. Ha nem vagy nagyon éhes, akkor csak zöldség is lehet (mondjuk zsírral, mert ha már eszünk, legyen már benne valamennyi kalória s a zsírban oldódó vitaminokra is legyünk tekintettel). Én aztán az esti gyümölcsevésbe se szólok bele, mások igen. Szerintem teljesen beteg dolog elvárni tőlem, hogy az esti locsoláskor ne egyek a cseresznyefáról s tuti nem fogok attól hízni :P Igazából fogyok mellette. Úgyhogy azt is lazán, de a szénhidrátdúsabb ételeket alapvetően a nap korábbi szakaszaira ajánlják. Én elég biztos vagyok benne, hogy a mit mikor eltörpül amellett, hogy mit s mennyit eszel. Főleg a mit fontos, hisz annyit eszünk, hogy kellemesen jóllakjunk, legalábbis ezt tartom normálisnak. Nem kevesebbet, nem többet. Én az életmódváltás, mérsékelt szénhidrát (az is elsősorban zöldségből és gyümölcsből), ennek megfelelően sok zsír étrend híve vagyok, bár sose állítottam, hogy ez mindenkinek jó. Sokaknak igen.

2013. jún. 25. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
S persze ne hanyagold el a mozgást sem :)
2013. jún. 25. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat :) !!
2013. jún. 25. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Te kis kényelmes.

Regisztrálj ide: kaloriabazis.hu

Figyelj a tápanyagok arányára (estére pl. ne szőlőt egyél ami csupa szénhidrát, hanem tojást).

Igyál sok vizet, mozogj rendszeresen (gyalog járj, ahová csak lehet, bicajozz, korizz, tollasozz, tornázz otthon, stb.).

Fehérje: csirke, halak, marha, tojás, sovány túró (mértékkel), sajtok (mértékkel).

Szénhidrát: zöldségek korlátlan mennyiségben, gyümölcsök mértékkel, rizs/barna rizs, köles, zabpehely, teljes kiőrlésű kenyér

Zsír: Ha sok halat meg tojást eszel, az jó zsíros, de az jóféle zsír. A csirkét edd nyugodtan bőrrel együtt, olajos magvakból naponta max. egy marékkal, zsíros sajtokat mértékkel. Kolbászt is ehetsz.

Reggeli: szénhidrát + fehérje

Ebéd: kevesebb szénhidrát, több fehérje

Vacsora: fehérje (+szénhidrátot már csak zöldség formájában egyél)

2013. jún. 26. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és eszedbe ne jusson koplalni, főleg ennyi idősen! Egyél rendesen, max. mozogj többet mellé.
2013. jún. 26. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
oke :D nagyon koszonom :D
2013. jún. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!