Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek mit ne egyek ha...

Mit egyek mit ne egyek ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés
Édességek,kenyérfélék teljesen ki vannak zárva? Mértékkel se lehet..? Mi legyen az étrend?
2013. jún. 22. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

ehetsz mindent,

a lényeg,hogy ne sokat,

2013. jún. 22. 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:
:DD mi aza nem sok?
2013. jún. 22. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

írom,de nem leszel tőle elragadtatva :

-kb egy marokkal !

tehát pl reggeli : ami egy marokba belefér !

ebéd : egy maroknyi

vacsora : egy maroknyi,

tutira lefogysz ha ennyit eszel,

2013. jún. 22. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Röviden: Hús, tojás, zöldség, zsír, némi gyümölcs és olajos mag, ezzel nehezen foghatsz mellé... Én személy szerint semmiféle limitet nem állítok magam elé a fentiekkel kapcsolatban, de van, akinek szüksége lehet rá.

Nem mondom, hogy mást ne egyél, persze, én is szoktam, csak nem ereszdelahajam stílusban ;) No meg húst sem szoktam enni, de ez mellékes.

De mit szeretsz, miket ettél eddig? Nem mindenkinek való ugyanaz az étrend s nem is tudja mindenki betartani azt, ami más szerint a tuti...

2013. jún. 22. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
hát így nyáron talán a fagyiról nem mondanék le teljesen meg a hideg gyümilevesről esetleg saját készítésű jeges cappuchino de ez ritka.. szeretem a salátákat,mostanság a gyümölcsöket is húst is de ritkán jutok hozzá,eléggé kenyeres vagyok de talán erről le tudok mondani ebben a melegben, sportolni szeretek,csak rendeszeresíteni kellene..de mégis mi legyen akkor az étrend?
2013. jún. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!