Arról , hogy karfiolos lett a segged te tehetsz, te a vichyben hiszel melt lusta vagy, talán azélt szóllak le mert mondjuk 1 fokkal többet értek hozzá mint te és sok ember bebeszéli a sok f.szságát, hogy ien krém meg oan krém stb...B+ nincs csodatévő krém, minden embernek más a genetikája és mindig rossz genetikába kell gondolkodni mert az mindenkinek jó.Neked használt a vichy bonts pezsgőt és sztem ne hüjítsd a népet, adj abba tanácsot amihez értesz, én sem adok impotenseknek tippeket mert nem vagyok urulógus!!
Ha esetleg nem lenne tiszta: narancsbőrt, a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése idézi elő.
Bármennyire is hihetetlen, aki azt hiszi hogy van olyan krém ami eltűnteti az téved...De lehet reklámozni, meg stb stb. Na most jöhet a RATE DOWN 0%ig ;) !!!
2010. jan. 23. 00:02
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Nagy bennem az elhatározás és már 1 hete járok edzeni és elégggé izomlázam lett de nemfogom feladni. De még várom továbbrais a kommenteket:)
2010. jan. 23. 09:32
13/17 anonim válasza:
Ne is add fel. De naponta az edzések mellett igyál meg 2-3 liter vizet!!! Nagyon fontos a narancsbőr eltüntetésében.
2010. jan. 23. 12:49
14/17 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy felületi, nagyon ideiglenes kezelgetés, ha valaki krémezi magát és amúgy is rengetegbe kerül, ami a gyártónak nagyon jó. Csodatévő krém nem létezik, hidd el! Én nagyon sok mindent próbáltam (fogyáshoz, narancsbőr eltüntéshez meg nagyon sok máshoz is). Ami beválik az 1. az egészséges táplálkozás (a legfontosabb) és ennek része a sok víz, 2. sport (ami nem ér semmit, ha nem megfelelően eszel). És ez mind ingyenes, nem kellenek a drága krémek!
2010. jan. 24. 22:48
15/17 anonim válasza:
Mindezen túl van a cellulitmasszázs is.
2010. jan. 25. 07:37
16/17 anonim válasza:
Én használtam krémet. Úgy ér vmit, ha mellette mozogsz és eleget iszol. Volt hogy téli időszak után íyg tüntettem el. sporttal, sok folyadékkal. De volt, hogy köv. évbe ugyanezt csináltam és közben kentem is magam. AEzzel kicsit felgyorsítottam a folyamatot. De önmagában a krém nem használ.
2010. jan. 25. 16:43
17/17 anonim válasza:
paprikaolajjal kendd be a tested, csavarj rá fóliát, fontos h térd alatt kezd el csavarni, ha kell egészen a melledig csavard be, ha van kedved mozogj is, 30-40 percig legyen rajtd, be is feküdhetsz az ágyba, a lényeg h melegedj ki rendesen.... nekem ezzel eltűnt, sőt, majdnem 10 kilót is fogytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!