Hogy lehet eltüntetni a nadrágból kibugyogó hájacskákat? Milyen sporttal megy onnan le?
Rubint Réka:van öt perced?
Utolsónál a pont.
Annyit azért hozzátennék,ha nem megfelelő méretű a nadrág akkor buggyannak ki a hájacskák.Megfelelő öltözködéssel mindent ellehet takarni.
Tedd azt amit az előttem lévő írt,mellette sportolj,és öltözz a méretednek és alakodnak megfelelően.
Mindegy mit sportolsz csak csinálj valamit.Válassz olyat ami teljsen átmozgat.A youtub-on vannak tök jó videók,hosszúk rövidek egyaránt.Keress magadnak megfelelőt.
Egyébként azt mondják a futás a legjobb,bár én nem futottam egy métert sem.
Sok sikert!
Én meg azt imádom, hogy az ember leírja az igazságot, a sok okos kérdező, meg leugatja.
Nem érted, hogy a fogyás 80%-ban a kaján múlik???? Ha nem táplálkozol megfelelően, akkor sport közben a szervezet nem zsírt fog égetni, hanem az izmok glikogén raktárait fogja felélni... ennyi.
A sablon szöveg attól sablon sokszor, hogy igaz. De nem baj, nem kell látni a fától az erdőt.
Fussál jó sokat! Így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!