Hogyan tüntessem el ezt a súlyfelesleget ami be van karikázva? Kép.
Ez nem az én képem, úgy találtam.
A combomból azt belső részt szeretném leadni.
A csípőmnél sokkal nagyobb felesleg van mint a csajnak, meg azt is. Próbáltam már hasizom erősítőkkel, de attól csak a hasam formálódott , oldalt ugyanúgy megmaradt ez az "úszógumi". És nagyon csúnya ahogy a bugyi bevág... :-S
Mivel tüntethetném el minél hamarabb?

csinos vagy,ne akarj csontkollekció lenni..látom így is elég vékony vagy derékban.szerintem a pasik is szeretik ha van mi kapaszkodni,sőt.. :)
viszont ha nagyon nem vagy vele kibékülve akkor ezeket a részeket futással lehet legjobban mozgatni :)
Köszi a válaszodat.
Amúgy mondtam, hogy ez nem az én képem. :-)
Igazából meg vagyok elégedve magammal, csak az az "úszógumi" zavar a csípőmnél és, hogy belevág a bugyi és áááh, azt rühellem. :-D Ettől vagyok alaktalan és nem tudom lefogyni az Istenért se. :-@ Nem tudom milyen gyakorlatokat csináljak. :-( De majd elkezdek futni, hátha segít. :-)

Fuss és ússz, elsősorban.
Aztán ha van rá pénz, jöhet egy kis lovaglás és hastánc :) a lovaglás szépen izmosít, a hastánc meg formál (tapasztalat:)
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!