Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el ezt a...

Hogyan tüntessem el ezt a súlyfelesleget ami be van karikázva? Kép.

Figyelt kérdés

[link]

Ez nem az én képem, úgy találtam.

A combomból azt belső részt szeretném leadni.

A csípőmnél sokkal nagyobb felesleg van mint a csajnak, meg azt is. Próbáltam már hasizom erősítőkkel, de attól csak a hasam formálódott , oldalt ugyanúgy megmaradt ez az "úszógumi". És nagyon csúnya ahogy a bugyi bevág... :-S

Mivel tüntethetném el minél hamarabb?

2010. jan. 20. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

csinos vagy,ne akarj csontkollekció lenni..látom így is elég vékony vagy derékban.szerintem a pasik is szeretik ha van mi kapaszkodni,sőt.. :)

viszont ha nagyon nem vagy vele kibékülve akkor ezeket a részeket futással lehet legjobban mozgatni :)

2010. jan. 20. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat.

Amúgy mondtam, hogy ez nem az én képem. :-)

Igazából meg vagyok elégedve magammal, csak az az "úszógumi" zavar a csípőmnél és, hogy belevág a bugyi és áááh, azt rühellem. :-D Ettől vagyok alaktalan és nem tudom lefogyni az Istenért se. :-@ Nem tudom milyen gyakorlatokat csináljak. :-( De majd elkezdek futni, hátha segít. :-)

2010. jan. 20. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Fuss és ússz, elsősorban.

Aztán ha van rá pénz, jöhet egy kis lovaglás és hastánc :) a lovaglás szépen izmosít, a hastánc meg formál (tapasztalat:)

22/L

2010. jan. 20. 20:02
 4/6 anonim válasza:
röplabda edzőm azt mondta, hogy a röplabdásoknak szép combjaik lesznek.
2010. jan. 20. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Diétának hívják a csodaszert, meg kell tanulni táplálkozni... és akkor majd nem lesz rajtad felesleg. Mozoghatsz orrvérzésig, ha szemét kajákkal tömöd magad...
2010. jan. 21. 01:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért vág a bugyi,mert nem jó a méret,és a fazon.A képenlátható csaj nagyonvékony.Ha rajtad több azokon a részeken a felesleg,akkor sem vagy kövér.
2010. jan. 21. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!