Még így is sokat eszem?
Reggeli: lekváros kifli
Ebéd: pár kanál leves(evőkanál,nem merő :D) és egy kis paradicsomos tészta (menzás vagyok ezért nem igazán választhattam mást)
Vacsora:1 banán joghurttal összeturmixolva,müzlivel.
Már így is lényegesen kevesebb ételt fogyasztok mint régen de ez (emellett mozgok is )elég 9-10 kg leadásához,vagy próbáljak még meg rajta lejjebb faragni?
(Nem vagyok túlsúlyos ezért nem olvadnak le rólam csak úgy 1 hét alatt a kilók)

vacsorára én sok zöldséget, tojást, pulyka-vagy csirkemellsonkát, sajtot, 12%-os tejfölt, /párolt zöldségeket/ szoktam enni.
A reggelim.. hát (most lehet hogy le leszek ugatva,de én csak formásodni szeretnék nem fogyni) ... szóval én ilyenkorra szoktam enni édességeket. pl.: 2 dl tej (nem bolti, hanem házi), valamint kétszersültre teszek felvágottat (általában csirke-vagy pulykamellsonka)és sajtot, egy másik kétszersültre pedig házi-lekvárt (de ebben nincs se édesítő, se ilyen bolti zacskós vacak) és ennyi ...(nagyon -nagyon ritka hogy nutellával kenem meg lekvár helyett, kb. 3 hetente egyszer), ettől én jól lakok. de ilyenkor ehetsz még gyümölcsöket is. valamint hasonlóakat mint vacsira.
Szóval én ilyeneket eszem, és bár nem a fogyás az elsődleges célom, mégis fogyok :D Persze ezek mellett tornázom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!