Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még így is sokat eszem?

Még így is sokat eszem?

Figyelt kérdés

Reggeli: lekváros kifli

Ebéd: pár kanál leves(evőkanál,nem merő :D) és egy kis paradicsomos tészta (menzás vagyok ezért nem igazán választhattam mást)

Vacsora:1 banán joghurttal összeturmixolva,müzlivel.

Már így is lényegesen kevesebb ételt fogyasztok mint régen de ez (emellett mozgok is )elég 9-10 kg leadásához,vagy próbáljak még meg rajta lejjebb faragni?

(Nem vagyok túlsúlyos ezért nem olvadnak le rólam csak úgy 1 hét alatt a kilók)

2010. jan. 20. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem sok.pont egészséges mennyiség.de ha csak ettől vársz -10kilót az egy évbe is telik,ha nem többe.tudod a kulcs a mozgás.séta,futás,felülés,esetleg kellemesebb módja a tánc ;)
2010. jan. 20. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem, viszont még így is elég hülye vagy. Még senki nem mondta neked, hogy nem az a lényeg, hogy keveset egyél, hanem, hogy helyesen táplálkozz? Lekváros kifli, banán, műzli... cukor cukor hátán. Semmi fehérjét nem eszel... ez egy nagy butaság... Kicsit nézz utána a dolgoknak, mert így soha nem lesz hosszútávú eredmény.
2010. jan. 20. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Előttem lévőnek teljesen igaza van.
2010. jan. 20. 19:59
 4/6 maundrel ***** válasza:
így van. az előttem lévőknek igaza van. mivel a menzádat nem választhatod meg, így a reggelid és a vacsorád legyen fehéjegazdag. Valamint vigyél a suliba gyümölcsöt, tízórai/uzsonna gyanánt. Valamint fogyassz sok zöldséget. Sok folyadékot, és mozogj .
2010. jan. 21. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
És pl. miket tudtok ajánlani reggelinek/vacsorának?
2010. jan. 21. 20:00
 6/6 maundrel ***** válasza:

vacsorára én sok zöldséget, tojást, pulyka-vagy csirkemellsonkát, sajtot, 12%-os tejfölt, /párolt zöldségeket/ szoktam enni.

A reggelim.. hát (most lehet hogy le leszek ugatva,de én csak formásodni szeretnék nem fogyni) ... szóval én ilyenkorra szoktam enni édességeket. pl.: 2 dl tej (nem bolti, hanem házi), valamint kétszersültre teszek felvágottat (általában csirke-vagy pulykamellsonka)és sajtot, egy másik kétszersültre pedig házi-lekvárt (de ebben nincs se édesítő, se ilyen bolti zacskós vacak) és ennyi ...(nagyon -nagyon ritka hogy nutellával kenem meg lekvár helyett, kb. 3 hetente egyszer), ettől én jól lakok. de ilyenkor ehetsz még gyümölcsöket is. valamint hasonlóakat mint vacsira.

Szóval én ilyeneket eszem, és bár nem a fogyás az elsődleges célom, mégis fogyok :D Persze ezek mellett tornázom is.

2010. jan. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!