Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat eszem. Szerintete...

Nagyon sokat eszem. Szerintetek ez nagyon sok ma?

Figyelt kérdés

525 g saláta meg uborka együtt (naturba, csak sózva)

325 g gomba (simán csak párolva, sózva)

600 g padlizsán (szintén)

1 db virsli ( ezt tudom 116 kcal)

fél alma (100g)

saláta meg uborka megint 350 g

túró 100g

meggybefőtt 140 g

1000 g padlizsán (natúrba, sózva)

ennyi.

Szerintetek sok?

170 cm 66 kg (van miből leadni rendesen)

A combom olyan vastag, mint egy elefánté. 55 cm...

2011. okt. 4. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok.Söt kevés.Iktass be valami gyümölcsöt.Almát körtét....
2011. okt. 4. 12:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy 1200 kcal-t kell enni a fogyáshoz. Ez kb. ha megszámoljuk akkor 1300 kcal. Vagy akkor rosszul számoltam?
2011. okt. 4. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Vastag a combod?Nanemár... én 170cm vagyok 57kg és nekem 54cm a combom a legvastagabb részénél, a 61es derekamhoz. Ne ez a vastag comb :/

Amúgy kevés amit eszel! Normális ch ami enerFILÁt (bocs,ezt nem hagyhattam ki XD) ad az semmi nincs benne. Megybefőtt felesleges(agyoncukrozott gyümölcs)Kivéve ha nagyon szereted,akkor eheted. De máskülönben felesleges erre pocsékolni a kalóriákat.

2011. okt. 4. 12:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem 64-es a derekam, de valahogy olyan az összkép nálam, mint egy bálnáé. Nem tudom, hogy miért, de olyan nagydarab vagyok valahogy...mások meg olyan vékonyak mindenütt...
2011. okt. 4. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem 67es derékhoz van 56os combom (forradalmi :D) és én is vastagnak látom picit.

egyébként egyáltalán nem "sok", mármint energiára. viszont fehérje semmi sincs benne és ez baj.

2011. okt. 4. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Honnan a búbánatból vetted az 1200 kalóriát? Azt nem mondták, hogy egyénre szabottan kell kiszámolni?

Ha 150 centi lennél és egész nap a heverőn döglenél, akkor 1200 lenne. De könyörgöm, te 170 cm vagy!

[link]

Számold ki magadnak.

Hozzátenném, hogy ha ennél egy sült csirkecombot kb. 1 merőkanál rizzsel és egy fej salátával, az kb. 550 kalória lenne, és még jól is laknál vele. A reggeli szendvicset bőven ki lehet hozni 300-500 kalória között, és akkor még a vacsora is beleférne. Így meg kínlódsz a grammra kimért uborkával meg a fél almával, nevetséges. Ráadásul nem is vagy túlsúlyos, legalábbis orvosi értelemben nem.

Emeld fel a segged és sportolj, többre mész vele, mint 1,6 kg padlizsánnal, meg majdnem 1 kg uborkával.

Komolyan mondom, ez beteges!

2011. okt. 4. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Én értelek, hogy te mit mondasz. Viszont amit leírtál az jó, de csak napi 3x kajálás. S én meg szeretek egész nap nagyon-nagyon sokat enni. Nagy a gyomrom. S ha ezt a mennyiséget hússal és rizzsel meg csokival vinném be, akkor simán lenne 5-6000 kcal. Emiatt eszek ilyen zöldségeket. Nekem nem az édesség kell, hanem a mennyiség.....s így legalább nem hízlal...nem?
2011. okt. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!