Nagyon sokat eszem. Szerintetek ez nagyon sok ma?
525 g saláta meg uborka együtt (naturba, csak sózva)
325 g gomba (simán csak párolva, sózva)
600 g padlizsán (szintén)
1 db virsli ( ezt tudom 116 kcal)
fél alma (100g)
saláta meg uborka megint 350 g
túró 100g
meggybefőtt 140 g
1000 g padlizsán (natúrba, sózva)
ennyi.
Szerintetek sok?
170 cm 66 kg (van miből leadni rendesen)
A combom olyan vastag, mint egy elefánté. 55 cm...

Vastag a combod?Nanemár... én 170cm vagyok 57kg és nekem 54cm a combom a legvastagabb részénél, a 61es derekamhoz. Ne ez a vastag comb :/
Amúgy kevés amit eszel! Normális ch ami enerFILÁt (bocs,ezt nem hagyhattam ki XD) ad az semmi nincs benne. Megybefőtt felesleges(agyoncukrozott gyümölcs)Kivéve ha nagyon szereted,akkor eheted. De máskülönben felesleges erre pocsékolni a kalóriákat.

nekem 67es derékhoz van 56os combom (forradalmi :D) és én is vastagnak látom picit.
egyébként egyáltalán nem "sok", mármint energiára. viszont fehérje semmi sincs benne és ez baj.

Honnan a búbánatból vetted az 1200 kalóriát? Azt nem mondták, hogy egyénre szabottan kell kiszámolni?
Ha 150 centi lennél és egész nap a heverőn döglenél, akkor 1200 lenne. De könyörgöm, te 170 cm vagy!
Számold ki magadnak.
Hozzátenném, hogy ha ennél egy sült csirkecombot kb. 1 merőkanál rizzsel és egy fej salátával, az kb. 550 kalória lenne, és még jól is laknál vele. A reggeli szendvicset bőven ki lehet hozni 300-500 kalória között, és akkor még a vacsora is beleférne. Így meg kínlódsz a grammra kimért uborkával meg a fél almával, nevetséges. Ráadásul nem is vagy túlsúlyos, legalábbis orvosi értelemben nem.
Emeld fel a segged és sportolj, többre mész vele, mint 1,6 kg padlizsánnal, meg majdnem 1 kg uborkával.
Komolyan mondom, ez beteges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!