Ti hány évesek vagytok, hány centik és mennyi a súlyotok?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok jelenleg 68 kiló és 160 centi és azt szeretném kérdezni hogy hány kilónak kéne lennem?2014. szept. 22. 20:30
11/35 A kérdező kommentje:
A mozgással szerintem nincs baj. Heti három testnevelés órám van plusz heti két óra zumba. Az evéssel van gondom. Még ha nem is vagyok éhes akkor és vágyom az ételekre.
2014. szept. 22. 21:40
13/35 anonim válasza:
17 éves, 171 cm, 59 kg.
Előttem már leírták, hogy ha nem vagy elégedett, akkor mit kell tenned. De ha az vagy, és egészséges, akkor ne másokra alapozz. Előbb döntsd el, hogy te hány kiló szeretnél lenni.
14/35 A kérdező kommentje:
Én már leírtam, hogy hány kiló szeretnék lenni.
2014. szept. 22. 21:46
15/35 anonim válasza:
Látom, ne haragudj. Nem tudok olyan bombabiztos fogyókúrás módszert, maximum saját tapasztalatot. Sportolás, torna (de ez már megvan ugye), és többszöri, de kevesebb mennyiségű étkezés. Tehát ne egyszerre nagyon sokat. Többször nagyon sokat meg pláne ne. Csak úgy fokozatosan csökkentsd az adagot, és főétkezések közé iktass be még mást is, egy-egy almát, joghurtot...Előbb-utóbb, amikor nem leszel éhes, már nem is fogsz vágyni a kajákra...fontos az is, hogy mit eszel. Legyen változatos. Valamint, légy türelmes, ne akarj hirtelen lefogyni. De nem tudom, ez mennyire helyes megoldás, és hogy rád milyen hatással lenne. Azért sok sikert! És bocsi még egyszer. :)
19/35 anonim válasza:
A második kérdésed szerintem az igazi.
58 kg-nak kellene lenned. Ha a többlet egészen határozottan túlfejlesztett izom, akkor a 68 még el is mehetne, de gondolom nem az.
Egyébként ffi, 57, 172, 80 (nekem is sok)
20/35 anonim válasza:
170Cm 80Kg 22/F régen 68voltam haladás mi? :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!