Mennyit kéne fogynom? 14/L
Figyelt kérdés
172 cm és kb. 72 kg2014. szept. 22. 19:30
1/10 anonim válasza:
14 évesen nem kell fogynod. Ha nagyon meglátszik rajtad a 72 kiló és ez zavar, akkor pedig mozogj, igyál sokat, és étkezz tudatosan.
2/10 A kérdező kommentje:
A fogyás alatt nem azt értettem hogy őrült fogyókúrába kezdek,inkább arra,hogy mit ajánlanátok,hogy milyen úton edzek?
2014. szept. 22. 19:48
3/10 anonim válasza:
A normális testsúlyt úgy lehet kiszámolni, hogy a magasságodból kivonsz százat. Te:172-100=72. Te pont ennyi kg vagy. Épp a normális.
4/10 anonim válasza:
10 kg-t biztos. Én is ennyi voltam ilyen magassággal és zsíros voltam.
6/10 anonim válasza:
Ne egyél mű és szétcukrozott kajákat, vizet igyál üdítő helyett, ne nassolj, akkor egyél, amikor éhes vagy, mozogj; és jobb formád lesz.
7/10 anonim válasza:
Az utolsó válasz részben nem stimmel. Épp, hogy NEM akkor kell enni, amikor éhes vagy. Ha akkor eszel, amikor éhes vagy, a szervezet sokkal több olyan anyagot raktároz el, amit nem akarsz, hogy elraktározzon. Napi 5x kell keveset étkezni + mozgás + sok VÍZ (napi 2L minimum).
8/10 anonim válasza:
Ja, ad a testünk egy egyértelmű jelzést arról, hogy kellene neki tápanyag, de nehogy akkor adjunk neki, hanem zavarjuk össze teljesen, együnk akkor, amikor nincs is rá szüksége.
Ez pont olyan, mint az igyál mindenáron, mert ha szomjas vagy, már kiszáradtál. Ez is hülyeség, a sportitalgyártók találták ki, aztán sokan bevették a reklámokból és bőszen hirdetik.
A testünk nem hülye, még bőven időben adja a jelzéseket, ha szüksége van valamire!
9/10 anonim válasza:
Jól van Okoska, nem kell nekem hinni, de természetgyógyászként maradjunk annyiban, hogy én jobban ismerem ezt a témakört.
10/10 anonim válasza:
Utolsó, szuper természetgyógyász lehetsz, ha pont a test természetes jelzései ellen beszélsz.
Egyébként ha úgy eszel, hogy nem vagy éhes, az összes tápanyag megy a zsírsejtekhez, hisz aktuálisan nincs rá szüksége a szervezetnek; míg ha éhes vagy, a tested egy részét azonnal felhasználja.
Egy biológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!