Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Menyit kéne fogynom 154 cm 49 kg?

Sexybaby555 kérdése:

Menyit kéne fogynom 154 cm 49 kg?

Figyelt kérdés
Szerintem minimum 20 kg meg kéne szabadulnom.
2014. aug. 6. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Még egy testképzavaros, anorexiás liba....

29 kg akarsz lenni???? Nyugodj bele, hogy azt már nem élnéd túl.

2014. aug. 6. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Az izom kisebb térfogatú mint a zsír.

Kezdj el egészségesen étkezni (nem kell egyelőre diéta, elég ha egészségesen eszel) legyen heti 3 aerob edzés ami lehet erőltetett séta,kocogás vagy biciklizés. Emellett heti 3-4 erősítő edzést is ajánlok. Ez lehet súlyzós vagy calsithenic, én az utóbbi felé hajlok mivel magam is ezt űzöm. Ismered Borbély Angélát? Ismertebb nevén Metálozott Angelocska, nyugodtan keress rá a neten, írj rá.

2014. aug. 6. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a fejedben kéne rendet tenned!!

29 kg-ak a gyerek. Bár lehet, hogy agyi szinten, te is ott vagy, főleg ha ilyenek a kiírásaid!

A súlyod tökéletes, a tovább akarsz fogyni, mehetsz a kórházba! A döntés a tiéd!

2014. aug. 6. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Tegnap meg "csak" 7-8 kilot akartal leadni...

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__59..

2014. aug. 6. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is 12 éves vagyok. És 12 éves létemre igaz milyen hasznos választ adtam az előbb? :D Egyébként a kérdező hogyan lehet sexybaba ha 20kg felesleg van rajta? Mert a felhasználóneve szerint ő bizony szexi, csak picit zsíros.
2014. aug. 6. 17:11
 6/11 Lipton. ***** válasza:
És honnan szeded, hogy a kérdező is 12 éves? :)
2014. aug. 6. 17:58
 7/11 Lipton. ***** válasza:
Ja, most már látom.
2014. aug. 6. 17:59
 8/11 A kérdező kommentje:

A nevem az nen direkt sexybaby hanem ez csak olyan álcának nevezheto dolog.

Jah és koszi hogy ti is csufoltok mint a többiek is hogy: tehén zsiros bodon diszno kövér stb ne a nevem alapjan iteljetek meg amugy meg azert irtam ki ezt a kerdest hogy hasznos valaszt kapjak es akkor felejtsetek el a 20kg ot csak düböl irtam ki :((((((((

2014. aug. 21. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Vicces kislány :D Olvass sokat a témában... Én is 12 éves vagyok, és ha az én osztályátrsam lennél szintén csúfolnálak, csak éppen egy kibäszott fogyatékosnak.
2014. aug. 21. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A "hécccázát" sexybaby rámírt, hogy én ilyenolyan nyomorék vagyok. És akkor nem tudom ki akar anorexiás lenni, illetve ha fel akarok már vágni nem tudom ki a témakör első helyezettje...
2014. aug. 21. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!