Valaki tud tanácsot adni?
Középsulis vagy, fiatal, nem engedheted meg magadnak, hogy kerüld a lisztes, cukros dolgokat. Főleg mivel a cukormentes dolgok egészségtelenek, és a te korodban ez sokat számít. Szóval a hétköznapi étkezésedet nem nevezném "normálisnak".
Elképzelhetőnek tartom, hogy ha tényleg normálisan étkeznél, akkor a sütit is abba bírnád hagyni.
Az ivástól nem fog elmúlni az éhségérzeted, sőt. Annyit tudok javasolni, ha nem fogadod meg, amit írtam, hogy: önmegtartóztatás. Legyen kicsit több akaraterőd, és ne egyél annyit. Nincs erre más titok.
Hát igen, én se eszek gyakrabban főzeléket :D
A lényeg, hogy naponta legalább 5x egyél, ha van rá lehetőség, akkor változatosan, és ne edd tele magadat. Mindig annyit egyél, hogy kitartson a következő evésig, de ne éhezz meg.
Bár mondom, neked szerintem az is elég lenne, ha mellőznéd a károsabb dolgokat, és tényleg mindent ennél változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!