Segetsetek ki tud valami fogyokurás tanácsot adni? Irjon uzit de valami diétás legyen
Először is szálkásító diéta kell.
Aztán heti 4 súlyzós edzés és 3/4 aerob edzés.
A heti 7 edzésen és a kiszámolt étrenden kívül akarsz még csinálni valamit? Nagyon elszánt vagy.
Akkor olvass sokat! Jót fog tenni a helyesírásodnak.
Keress rá neten a sárga kapszula című könyvre. Olvasd el és alkalmazd a leírtakat. Találsz étrendeket is.
Ha van kérdés én is tudok segíteni.
Utolsó én meg téged rúgnálak s*ggbe mivel nem ismered az írót és annak hátterét, aki ismeri az tudja, hogy miért úgy írta a könyvet ahogy, te pedig csak úgy ítélkezel.
Kérdezőnek: Diétás üzenet? Hmm, az milyen? Fogalmazz normálisan és ne követelőző legyen mivel a második mondatod konkrétan egy parancs és nem kérdés.
Én tudnék tanácsot adni de mivel sehol nem mondtad, hogy le is írjam neked így nem teszem.
Szerintem írd ki a kérdést újra, mert ez nem kérdés.
"Diétás üzenet" írásához minimum kellene tudni a korod, a súlyod, az életmódod, azt, hogy mennyi időt és energiát vagy hajlandó belefektetni, mennyi ideig, mi a célod...
És még nagyon hosszan lehetne a sort folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!