Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok kövér? Vagy csak...

Miért vagyok kövér? Vagy csak szenvedélybeteg lennék?

Figyelt kérdés
Egyszerűen én úgy látom minden embernek szüksége van valamire,ami plusz örömöt ad neki az életben. Egyszerűen nem láttam még olyat,aki ne cigizni vagy inna vagy enne vagy vásárolna vagy függne a kapcsolataitól. nos a kérdésből hamar kiderül nekem az evés a függőségem. Minden pénzt kiadnék azért,hogy olyat ehessek amit épp megkívánok édeset sósat zsírosat. Imádok enni egyszerűen! Jó kövér is vagyok 19 évesen. Mit tehetnék,hogy szép lassan eltűnjön ez a 15kg és soha többé ne legyen ilyen erős vágyam és kívánósságom? Hiába eszek keveset egy hónapig ugyanúgy ennék! Tudom akaraterő de az csak ideig óráig tart szóval ezt ésszel kéne megoldani. Köszönöm a normális válaszokat előre is! :)
2014. szept. 21. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem láttam még olyat,aki ne cigizni vagy inna vagy enne vagy vásárolna vagy függne a kapcsolataitól."

Egyszerűen rossz körökben mozogsz, így nehéz is akaraterőt gyűjteni, ha körülötted mindenki azt mondja, nem is baj, ha tömöd magad... Pedig muszáj lesz, mert senki más nem fog lefogyni helyetted, és hiába fogynál le akármilyen csodaszerrel (egyébként nincs ilyen), akkor is visszahíznál, amíg ezt a falánkságot le nem győzöd. Foglald el magad valamivel, amikor az evés eszedbe jut (nem cigire vagy vásárlásra gondoltam, hanem pl. olvasás, vagy még inkább egy kis sport), és csak akkor egyél, amikor valóban éhes vagy.

2014. szept. 21. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!