Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bárki lefogyhat soványra?...

Bárki lefogyhat soványra? (akinek nincs ezt akadályozó betegsége)

Figyelt kérdés

Ha valaki normálisan diétázik, és kevesebb kalóriát visz be mint amennyit eléget a szervezete, és még akár eddz is mellé egy keveset, az le fog fogyni előbb utóbb, igaz? Ha nincs sok súlyfeleslege, akkor is? Valamint akárki lefogyhat soványra, megfelelő feltételek mellett? Úgy értem, hogy nem csak hogy fogy, hanem, hogy annyira lefogy, hogy ne azt mondják rá, hogy hát igen, fogyott, hanem, hogy soványra fogyott. Nem vagyok dagadt, se testes, sőt, vannak akik soványnak mondanak, de nekem az tetszik, ha valaki nagyon sovány. Tudom hogy a fiúknak nem a csontvázak jönnek be stb, de én úgy érezném jól magam. Mármint azért csontváz énse akarok lenni, de mondjuk ilyen: [link]

Szóval bárki lefogyhat kb ilyenre megfelelő diéta mellett? (meg heti 2-3x sport mellett)

2014. szept. 20. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az is alkat kerdese, h osszeer-e a combod. En pl 170 cm/60 kilo vagyok, ami idealis is lehetne, de a fogyokuram soran sajnos nem fektettem tul nagy hangsulyt a sportolasra, ezert lottyedt/ zsiros vagyok, de meg igy sem er ossze a combom. Unokatesom majdnem olyan magas mint en, hozza 54 kg es neki pl osszeer, mindenki mas, mashova hizik, mashonnan fogy. Inkabb sportolj, a sportos test sokkal szexibb, mint az anorex. En is ezen vagyok :)
2014. szept. 20. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
A comb összeérése is függ a csípőszélességtől!
2014. szept. 20. 20:36
 13/18 anonim válasza:
Borzalmasan sovány az a nő a képen, mintha egy koncentrációs táborból szabadult volna.
2014. szept. 21. 01:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem ez tetszik. :)
2014. szept. 21. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor baj van az agyaddal. Ez undorító. Én is sovány akarok lenni, mert nekem is azt tetszik, de azért van egy határ. És ez azon már nagyon túl van. Mert ez már beteg.
2014. szept. 21. 09:46
 16/18 anonim válasza:
Lehet hogy neked tetsztik, de akinek ilyen alakja van abban nincs semmi nőiesség, nagyon ronda.
2014. szept. 21. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
nekem is ez tetszik :) hajrá :) és még nagyon nagyon sok fiúnak ez tetszik! 22f
2014. szept. 22. 02:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. De ha erősebb csontozatú vagy, akkor ilyen sajnos nem leszel. Max megközelítheted ezt az alakot. De azért ne vidd túlzásba! Mindenesetre sok sikert :)

18/f

2014. szept. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!