Ezek a méreteim. Hány cm-t kellene fogynom, hogy vékony legyek?
comb: 56cm
alhas:84cm
kar:25cm
21L, 168cm
Te nem látod magad? Miért nem magadnak akarsz megfelelni és miért a világnak?
De majd megnézem az esti híreket, hátha ott írják, hogy milyennek kell lenni egy 21 éves lány méreteinek.
Szerintem egy centit sem kellene fogynod, de csak hogy érdemleges választ is adjak:
Comb: 53 cm
Alhas: 80 cm
Kar: 24 cm --- legyen izmos a karod, ne vékony.
Csak azért írom ezeket a méreteket, mert ezek az enyémek. Engem "vékonynak" mondanak és ezek az én méreteim. Csak én már 28 éves vagyok és csak 165 cm. De azzal a plusz átlag 2-3 centivel sem lennék dagadt.
Szóval ne fogyni akarj, inkább feszesedni, szálkásodni, izmosodni. Most normális testalkatod van (a számok alapján) ezen csak formálni kell, nem csökkenteni.
Én sokat sportolok és 165 cm-vel ilyen méreteim vannak: comb: 52 cm, alhas: 76 cm, csípő (a legszélesebb részen) : 88 cm, derék: 55 cm, kar : 26 cm
De a centik nem számítanak és a kilók sem (57 kg vagyok), hanem az a fontos, h mennyi rajtad a zsír és az izom, higgy a tükörnek és ne a centiknek és a mérlegnek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!