168cm nő hány kilóval vékony?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:46
1/13 anonim válasza:
Testalkat, genetika, izom, zsír függő. lehet 65 kilóval is vékony ha izmos. Az izom nehezebb mint a zsír.
Ha meg magas a zsír%-a akkor 55 kilóval sem fog jól kinézni mert löttyedt a teste és lóg a karján a háj meg a derekán úszógumi van.
2/13 anonim válasza:
Az a megfelelo suly (vekony?), ahol 20% korul van a testzsirszazalalekod. Ezt csak kilobol es magassagbol nem lehet megmondani. Keress egy kalkulatort a neten (es/vagy menj el edzoterembe es meresd meg) es abbol vonj le kovetkezteteseket, ne a kilokbol.
3/13 anonim válasza:
Valóban nem lehet csak kg-ban meghatározni. Én 168/52 vagyok, és nagyon vékony. Magam sem értem miért, de 50 alatt szoktak saccolni. pedig eszem sokat, sportolok ésszel, nem sokat, de nem is túl keveset. (hetente 2-3 alkalommal)
4/13 anonim válasza:
Csontozatától,izomzatától függ.Én 165cm magas vagyok és 53kg.Nem vagyok csontos típus,de háj sincs rajtam szerencsére.Rám azt mondják vékony vagyok.Szerintem ha én 58kg lennék,akkor se lennék kövér,mivel nem hájas akarok lenni,hanem izmosabb!
5/13 anonim válasza:
Én pont ekkora vagyok, 53 kg lenne ideális, 65-tel már nem érzem magamat kellemesen. 60 még elmegy. 53 alatt már zörögnek a csontjaim. :)
6/13 anonim válasza:
így tudod a legkönnyebben kiszámolni: [link]
7/13 anonim válasza:
Igen ez egy rohadt jó link. Minden testépítő túlsúlyos. 173cm 73kg az már elhízás, Natural testépítésbe ez 7% körüli testzsírral versenykategória kb. 10-12%-nál egészséges hobby kategória. Az oldal szerint viszont 3. fokú elhízás. Ráadásul nincs külön férfi/nő és életkor beállítás sem. Ez még a sok pontatlan vacak között is vacak.
8/13 anonim válasza:
55 alatt vékony, ha sportos akkor 65-el bombázó.
9/13 anonim válasza:
Én ilyen magas vagyok, és jelenleg 52 kiló. Ezt túl soknak tartom. :(
Mikor 48 voltam, akkor éreztem jól magam.
10/13 anonim válasza:
az összetétel a lényeg a testzsír%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!