Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cukrozatlan házi lekvár...

A cukrozatlan házi lekvár nagyon hízlal? Kenyér és egyebek nélkül.

Figyelt kérdés
Zabkorpából készült "tejbegrízre" szeretnék egy picit tenni belőle. Nincs benne semennyi hozzáadott cukor. Így is nagyon hízlal? Kb. mennyi kalória lehet egy kanál házi lekvárban? Ez sárgabarack.
2010. jan. 19. 20:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekünk olyan a szilva meg a többi, hogy sosem kell hozzá édesítőt sem rakni, szóval ezen nem parázom, csak magának a gyümölcsnek is van cukortartalma...ez a baj.
2010. jan. 20. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Figyelj ha veszel kalciumot pezsgőtablettában az nem gyógyszer. A kalcium az kalcium.
2010. jan. 20. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Calcium bevitelről csak anyit hogy 8 kiló sajtot kelene megenni naponta hogy a szükséges calcium a szervezetbe kerüljön.A tej amit a boltba veszünk tényleg nemtartalmaz semmit.Szedj mindenképpen valami gyógyszertári dolgot.
2010. jan. 20. 17:27
 14/18 A kérdező kommentje:
8 kiló, wow. Hát lehet, hogy azért lett annyi lyukas fogam szoptatás alatt, mert sajtot nem eszem még egy szeletet sem. Már vettem ilyen tablettát, de mindig elfelejtem szedni. Nem szeretem az ilyeneket.
2010. jan. 20. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja, hát akkor nem is kell neked a kalcium. Ez konok butaság amit csinálsz. Mit nem szeretsz??? Ha tetszik, hogy az áram jön a konnektorból, a fal a vízből, nem kell tüzet rakni a kertben, hogy főzz, és a nyári nap sugarai nélkül is meg tudod szárítani a hajad egy hajszárítónak nevezett eszközzel, akkor egy ennyire természetellenes dolog, mint a kalcium tabletta, bele kell, hogy férjen!

Vagy inkább a 600 féle tartósítóval, emulgáló szerrel, és ki tudja mivel összecseszett sajtból szeretnéd bevinni az elegendő adagot? :) Tessék mán gondulkodni...

2010. jan. 20. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
no azért fal nem jön a vízből, inkább fordítva :D :D
2010. jan. 20. 17:44
 17/18 maundrel ***** válasza:
sztem nyugodtan ehetsz házi lekvárt .. én is szoktam.. a miénkben sincs semmi édesítő ... és még ilyen kis zacskós vacak sem.. mi kb 4-5 óráig főzzük és így sűrűsítjük. És hát a tej.. én azt is iszom.. és ráadásul nem is boltit, hanem igazi bocsi tejet.:D Lehet hogy zsíros, de rengeteg vitamin is van benne és inkább ezt iszom mint a kólát és társait.. ja és még mielőtt vki belém kötne .. nem vagyok túlsúlyos..A pici felesleg ami rajtam van .. az nem a tejnek vagy a lekvárnak köszönhető :S
2010. jan. 20. 20:18
 18/18 maundrel ***** válasza:
** boci tejet* :D
2010. jan. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!