Szilva házi dzsem, és házi méz. Mindenapi fogyasztása?
Fogyokúrázok, nem mondom hogy sokat eszek dzsemből, de néha úgy rám jön, s naponta újabban eszek. :( S Mézet is..
Hanyagoljam, van ehetem mértékkel? Ti mit gondoltok.. tudom elve nem fogyokúrás.. de kiváncsi vagyok
akkor számolj utána az energiamérlegednek, és illeszd bele az adott energiatartalmú lekvárokat.. enélkül nem lehet megmondani, hogy bele fér-e vagy sem. illetve lehet, de az úgy hangzana, hogy ilyen élelmiszerek rendszeres fogyasztása tekintettel a cukortartalmukra egyszerűen nem ajánlott.
én annyival kevesebb szénhidrátot ennék nap közben (az eredeti mennyiségből), amennyit lekvárral pluszba eszem. így egyensúlyban maradsz, akár minden nap.
tudsz olyan linket ahol ezt kiszamolhatom ?
Es kerdezhetek egy olyant h szerinted az ebedre sok h paradicsom 2 db reszeltsajt 2tojas (fott) es paprika na meg 1 savanyu uborka es ezt aprora vagva megettem.. a tojast a feherje miatt es a tobbi meg h mert zoldseg, ez szerinted milyen?
... hát.. attól függ mit eszel még egész nap. alapvetően fincsi kis étkezés, jól gondoltad és csináltad. de nyilván önmagában kevés ez a fehérje mennyiség egy napra, tehát.. én ezt nem tudom pontosan megítélni.
ezt nézd meg tápanyagszükséglethez. mindenképpen csak irányadó minőségű lesz, de ez is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!