Fogyókúra alatt melyik tejet lehet inni? A bolti 1,5%-osat, vagy a házi tehén tejet? (én a házit szeretem)
De abban is 4,5 ch van, csak a zsír a kevesebb.
Viszont 2-3x annyiba kerül, mint az 1,5%-os, és alig van olyan bolt, ahol lehet kapni.
Igyál nyugodtan 1,5%-os tejet, napi 3-4 dl belefér, nem ezen fog múlni a fogyásod. (Én is a zabpelyhet reggel 1,5 dl tejjel eszem, utána tejes kávé szintén 1,5 dl tejjel.)
Nem ezen fog múlni!
Inkább azon, hogy egyébként milyen az étrended.
Tapasztalat, hogy aki egy ilyen kérdést feltesz, annak az étrendje úgy rossz ahogy van...
Itt vidéken lehet kapni egy csomó helyen olcsón , házi tejet :) .
Nem olyan nagy mennyiségre gondolok,hanem napi 1 max 2 bögrével.
Nem rossz az étrendem, eddig már több mint 7 kilót fogytam, és még legalább ennyi feleslegem van amit lekell adjak :) . Sok fehérjét eszem, napi 40 perc mozgás, 120-as pulzussal, 5x eszek egy nap keveset, napi 2 liter vizet iszom , délután 2 után nem nagyon eszek már szénhidrátot, ha igen akkor csak keveset . Kenyeret meg ilyeneket nem eszem, nem iszom cukros üdítőket, csak vizet. Sok fehér húst eszek , csirke hús, pulyka hús, hal stb.. :D + Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem.
Úgy hogy nem gondolom hogy ez rossz étrend lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!