Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Feszesítő" tornagyakorlatokat...

"Feszesítő" tornagyakorlatokat ezekre a testrészekre: has, comb, fenék, kar?

Figyelt kérdés

Légyszi, ha tudtok valami hatásos tornagyakorlatot hasra, combra, fenékre és KARRA. Írjátok le! Nagyon fontos lenne, most éppen főleg a karomra, mert erősítenem kell gimnasztikára!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét! :)

2010. jan. 19. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy megint Rubint Réka, de hidd el, csodáka művel. Én nagyon szépen feszesedtem a tornáitól.

Nem is kell megvenned, neten le lehet tölteni. 2009-es a legjobb.

www.barbara-dvd.blogspot.com

2010. jan. 20. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! :) Kipróbálom :)
2010. jan. 21. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 01:58
 4/6 anonim válasza:

Keress 1 függőleges csövet a lakásban. Fogd meg kb derékmagasságban. Alakíts ki 1 háromszöget a két nagy lábujjad és a cső között. Most csinálj úgy mintha le szeretnél gugolni és KB 10-15cm et ereszkedj lejjebb. Hátad egyenes. Karod enyhe ívben. Lábad enyhe ívben. A lábszárad merőleges legyen a talajra !!! Sarkad ne érje a földet. Érezd az egyensújt. Majd a csípődet nyomd előre ameddig a feneked teljesen megfeszül és vissza, és megfeszül, és vissza. 20 ismétlés 1-2 perc pihenő. Negyed óra maximum elég kell, hogy legyen.

Eredmény: Karod dolgozik. Lábad dolgozik. Hasad dolgozik. Feneked dolgozik.

Nőknek is Férfiaknak és hasznára válik. Használd a fantáziádat! ;p

2010. jún. 8. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves második!

Tetszik nekem ez a gyakorlat.De nincs itthon semmi rúdam!:S Ami van az kinnt van a garázsban ami nyitott és félek hogy a szomszédok még talán félre értenék:D

Nincs vmi más megoldás?Tudom irtad használjuk a fantáziánkat,de sajna én csak a székig jutottam de sikeresen a székkel együtt seggre estem:D:(

2010. jún. 8. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. jún. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!