Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megszabadulni...

Hogyan tudnék megszabadulni 15 kg-tól és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

2014. szept. 14. 17:56
 1/6 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Fiú vagy lány vagy? Én 24 Kgt fogytam kb 1 év alatt es mar fél éve tartom. 102-ről 78-ra lementem. Először is szigorúnak kell lenni!!! Legyen egy célod hogy miert szeretnél le fogyni( en mondjuk megszerelmesedtem :D) nincs olyan hogy most akkor egy pici ebből pici abból nem art meg meg ilyesmi. Én teljesen elfelejtettem a cukrot,fehér lisztet, fehér kenyeret, burgonyát, nasikat. Helyette édesítőszer szerek, teljes kiőrlésű Liszt es kenyér. Sok zöldség, hal csirke, gabonát , ha válni édességet megkívánsz akkor keszítsd el olyan alapanyagokból. meg napi (minimum) 2 liter víz. Ja igen. Üdítőket sem iszom. Max a zeró vagy a 100 % osakat. Es ami a legfontosabb folyamatos mozgás. Én először kardioval kezdtem. Bicikli , séta , úszás, kocogás majd jöttek a nehezebb es nehezebb gyakorlatok. Otthon kezdtem el a Réka videóira tornázni es most mar kb 3 hónapja kondizok. Es mar ott tartok hogy 10 km-t futok, meg órákat edzek. Nem tudnám már abbahagyni. Fantasztikus érzés!!!! Soha nem gondoltam volna. Sok sikert, erőt es kitartást! Remélem tudtam segíteni.
2014. szept. 14. 19:38
 2/6 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem megkérdezni hogy hány éves (vagy) ? :D en 16
2014. szept. 14. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Megkeresed a számodra megfelelő életmódot, megfelelően eszel és mozogsz, s nem foglalkozol azzal, hogy mennyi idő alatt fogsz lefogyni, hiszen ezt úgysem fogja tudni megmondani a világon senki.

Ha nem megfelelő tempójú a fogyás (de túl sokat ne akarj, heti fél kiló teljesen jó, 1 kiló fölött pedig irreális), akkor változtathatsz valamit, pl. szénhidrátcsökkentés.

Ha visszaolvasol, láthatsz tippeket, most nem írom le sokadjára, amúgy sem tudom, mi fontos számodra s mennyire vagy elszánt. Vannak fokozatok.

2014. szept. 14. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Reálisan kb fél év, rengeteg munkával/edzéssel úgy 2-3 hónap.
2014. szept. 15. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem edzetem halálra magam(sőt!!), és nem is tettem semmi egetrengett, mégis lement 3 hónap alatt ennyi, szóval mindenki teljesne más ebben.
2014. szept. 15. 20:35
 6/6 anonim válasza:

Egyénfüggő, fel kell állítani egy étrendet, nem kell koplalni. Többet ártasz, ha nem táplálkozol megfelelően.

Heti 3-4 intenzívebb nap kell, mellette mindennap kell egy alap mozgástól több.

15 kg-tól mennyi idő alatt azt nehéz eldönteni. Max. egy évet mondanék akkor nincs az, hogy lassú az anyagcseréd vagy nem tudsz olyan ütemet felvenni...

Fél évnél már szép eredményt érsz el...

Fontos az önkontroll, mind mozgás s kajálás terén.

Kajára visszatérve, amiről tudod, hogy hizlal azt hanyagolni kell. Csoki meg hasonló édes dolgokra gondolok.

2014. okt. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!