3 hét alatt lefogok fogyni 10kilót?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem, fehérje+zöldség, +mozgás
3 hét után visszajövök és megírom, hogy hogy sikerült.
2014. szept. 13. 19:19
2/10 anonim válasza:
Eléggé kizártnak tartom. Ha nagyon kövér vagy és egész nap mozogsz, akkor talán lehet rá némi esély, szerencsés genetikával...? Az emberek bámulatosak.
Persze ez főleg nem zsírból lenne.
3/10 anonim válasza:
Szerintem esélytelen, de várjuk!
4/10 anonim válasza:
Ha 3 hétig nem ennél egyáltalán semmit, szerintem még akkor sem sikerülne.
5/10 anonim válasza:
Max ha rákos lennél, de azt nemkívánom senkinek.
6/10 anonim válasza:
Nem ajánlom neked, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fogyjál, mert nem egészséges. Egyrészt nem is valószínű, hogy ennyi idő alatt ennit fogyjál, más részt fenn áll az úgyn. "Jojó" effektus veszélye, ami miatt a leadott kilókat rögtön vissza is szeded. Az igazi és tartós fogyás a lassú és mértékelt fogyás.
7/10 A kérdező kommentje:
Most nagyon sok rossz szénhidrátot eszem, majdnem, hogy csak azt. Változtatok.
Reggeli 3 főtt tojás paradicsommal
tízórai alma
ebéd zöldség+hú párolva vagy hal
uzsonna 125gramm cottage cheese
vacsora 200gramm túró körözöttnek paprikába töltve
edzés után fehérje turmix
2014. szept. 13. 21:35
8/10 anonim válasza:
Majdnem heti három és fél kilót akarsz fogyni? Ez zsírból lehetetlen.
9/10 anonim válasza:
2,5 hónap alatt fogytam 8 kg-ot,még 3 hét és meglesz a 10 kg-om. Ez azért nagy különbség :D De azért ha sikerül neked az amit én lassan 3 hónpja küzdök akor gratulálni fogok ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írni fogok majd, hogy mi lett a vége.
2014. szept. 14. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!