Így lefogok tudni fogyni? A többi lent van:
Reggelire: Vagy zöldség vagy gyümölcs saláta. Gyümölcsök közül csak ezek: alma, banán, narancs/mandarin, vagy nagy ritkán amikor szezon van akkor szőlő vagy barack. Zöldségek között: paradicsom/koktélparadicsom, kígyóuborka, paprika és hozzá 1 szelet trappista sajt, nem füstölt hanem sima! Tehát vagy gyümölcs vagy zöldség sali reggelire de nem mind a kettő egyszerre hanem vagy ez vagy az!
Utána 1-2 óra múlva edzés: Vagyis zsírégetés pl.: Zumba
Ebédre amit anyu főz amiket főzni szokott pl.: Rántott hús, pörkölt meg minden amit mindenki más szokott de persze kenyér nélkül eszek majd mindent!
Utána elmegyek kb 1 órát sétálni
Vacsorára: szintén vagy zöldség vagy gyümölcs saláta
És mivel nagyon nassolós vagyok és nehezen tudok ellenállni a csokinak, chipsnek ezért ehelyett kinder tejszeletet abba úgy tudom, hogy nincsen szénhidrát meg ilyesmik. És azt is csak akkor ha már nem nagyon bírom édesség nélkül. Na szerintetek így sikerülni fog?
Nem tudjuk, mennyit eszel és milyen a tested működése, de ez a "nincs szénhidrát a kinder tejszeletben" fájt. Nyilván sok van benne, cukor és tejcukor formájában... No megnéztem, a kalóriabázis szerint 34g CH van 100g-ban.
Amúgyis bolti cucc, amik tipikusan tartalmaznak mindenfélét, nemcsak normál alapanyagokat. A tejről nem kívánok nyilatkozni, főleg, hogy nekem leginkább a saját életemre vonatkozólag van róla véleményem, bár logikusnak egyébként sem tartom.
Alig eszel fehérjét.
A reggelid csak ch, pedig ébredés után kéne a szervezetednek fehérje is.
Ebéd...nyilván azt eszed, amit Anyud főz, így ahhoz nem fűznék hozzá különösebben semmit.
Vacsira nem eszünk gyümölcsöt. Helyette zöldség+fehérje (hús,hal,tojás,sovány túró,cottage cheese).
" kinder tejszeletet abba úgy tudom, hogy nincsen szénhidrát meg ilyesmik."
Háhá...tele van nyomva cukorral csak szólok.
Helyette inkább keverj ki sovány túrót édesítővel.
Chips helyett pedig édesburgonya vékonyra szeletelve, sütőben megsütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!