Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet enni, ha már semmit...

Mit lehet enni, ha már semmit sem?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés azokhoz szól, akik okoskodnak, a diéták úrnőjének tartják magukat és kiosztják a kérdezőket! Ha szerintetek a tojás, a sovány sajt, a párolt hal zöldségekkel és a gyógytea is hizlal, akkor ti min éltek? Almán? Mert néhány kérdésnél olvastam már ilyeneket! Most ez nem kötekedés, de mégis... A múltkor valaki belekötött a rántás nélküli lightos zöldbabfőzelékbe... Szerintem ennyi igazán megengedhető annak, aki nem drasztikusan akar lefogyni. Vagy ti mégis mit ebédeltek? Minden nap főtt karfiolt kelbimbóval? Tényleg érdekelne, hogy ilyen kikötések mellett hogy tudtok változatosan étkezni (mert hogy a változatos étkezés az ugye KELL)?

Bocsi, ha hosszú lett, de várom a válaszokat!

2010. jan. 18. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én írtam, hogy idegi alapon fogytam le. a lefogyás első fázisában nem ettem, vagy ha igen, akkor nagyon egyoldalúan, egyszerűen nem voltam jól mentálisan, nem foglalkoztam ezzel. nem ettem vitaminokat sem, tehát éhezéssel fogytam le. ÉS: nem lettem beteg, nem tűntek el az izmaim (abszolút nem). nem jojózok azóta sem, nem lettem tőle depressziós (mármint jobban, mint amennyire amúgy is az voltam). nem romlott el a szemem, mittomén, még mikor szoktak írni az éhezésről. nem lett tőle semmi bajom, pedig hónapokon át csináltam. nem öregedtem meg (a koromnál kb. 8 évvel nézek ki fiatalabbnak).

tehát nem teljesen igaz, hogy az éhezéssel mindenképp, rövid távon belül is tönkretesz, és nem szeretem, ha ezzel ijesztgetik a jónépet. lehet, hogy valakit jobban megvisel, nem tudom, ha ez sokak szerint ennyire borzasztóan veszélyes, akkor nekem miért nem lett semmi bajom. egy dolog sem következett be azok közül, amikkel fenyegetnek itt... csak annyit tudok mondani, hogy ha tényleg ilyen para (másoknak), akkor ezt otthon ne próbáljátok ki. én végigcsináltam (hangsúlyozom, nem azért mert elhatároztam, hanem mert így alakult), nemlett semmi bajom. ez már 5 éve volt, azóta még plusz öt kilót lefogytam, így összesen 15-öt, és nem jött vissza. persze figyelek a kalóriákra, stb, de nagyjából normálisan eszem. és jól vagyok, köszi, nincs semmi olyan problémám, ami előtte ne lett volna, és előtte se igazán volt.

2010. jan. 23. 15:32
 22/27 anonim ***** válasza:
egyet értek az előzővel :) persze a koplalást alatt nem a teljes éhezést értem, amibe már belehaltak.(otthoni vízdiéta)
2010. jan. 23. 17:42
 23/27 anonim ***** válasza:
én vagyok az előző előtti. persze, én sem a teljes koplalásról beszéltem. volt hogy egész nap megettem egy szendvicset, vagy három puffasztott rizs szeletet. vagy egy levest... ilyesmi. részemről csak ez vált be. csak ez volt hatékony, és ez hozott tartós eredményt.
2010. jan. 23. 17:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Én semmijen divatos fogyókúrát nem követtem mikor diétáztam, egyszerűen nem ettem cukros kajákat, péksüteményeket, és tésztát.

A többi kajából nem kötöttem magamnak semmijen megkötést, mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, húsokat, tejterméket (bár inkább a trapista sajtot lecseréltem mozzarellára), sőt reggelente müzlit is ettem. Meg sok vizet, és teát ittam (persze cukor nélkül). Számolgattam, hogy a napi 1200 kcal-t ne lépjem túl, és kb. ennyi.

Nem nagy szám, nincs benne semmi extra, 3 hónap alatt 5 kilót adtam le, és nem szedtem vissza. Én jobban hiszek saját magamnak, mint akárkinek aki azt mondja, hogy ne igyál meg egy pohár tejet, sőt tejtermékeket se egyél, ne egyél gyümölcsöt, és hasonló csodálatos dolgokat. Kíváncsi lennék, hogy az ilyen mindent megvonunk magunktól fogyózók hányszor betegednek meg egy évben. Mert én 2 év alatt egyszer voltam beteg (vizsgaidőszak alatt, úgyhogy ott is az idegesség volt a gond), sportolok mozgok, és még nem estem egyszer se össze a fáradságtól. :)

2010. jan. 24. 07:23
 25/27 anonim ***** válasza:
15.32-es emberke. Lehet hogy nálad bevált, de nem hiszem hogy az emberek nagy részénél bejött. Nőknél végülis mind1, de pl én tuti nem csinálnék ilyet mert én szálkásodni akarok, és nem pedig fogyni.(nemtudom h fiú vagy-e vagy lány:D) Nekem muszáj lesz gyűjtenem, mert 63 napos diétára gyűjtök, amit magam állítottam össze tapasztalataim alapján, és nem épp kevés kajáról szól...:D
2010. jan. 25. 15:38
 26/27 anonim ***** válasza:

ja, hogy a kérdéshez kapcsolódót is írjak: eddigi "kiétakritikusaim" szerint: tojást nem ehetsz, mert hízlal (amikor szénhidrátmentesen voltam). almát nem ehetsz délután, mert van benne szénhidrát. marhát nem ehetsz, mert vöröshús. húst krumplival nem ehetsz "mit-mivel" diéta alapján. gyümölcslevet nem ihatsz, még száz százalékosat sem (már nem tudom, miért). barackot és szöllőt nem ehetsz, mert felviszi a vércukorszintedet. valamint a rizst javasolták és tiltották is.

legalább a víz és a levegő nem hízlal.

vagyis... van olyan diéta, amiben a vizet is mérsékelni kell!!

és persze, ha ezeket a mérsékeléseket betartva már alig van, amit egyél (salátalevél répával) az is rossz, mert nem csak hogy nem eszel változatosan, de még rosszat is teszel magadnak, hiszen koplalsz!

2010. jan. 25. 16:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Erre szoktam én mondani, hogy sok hülye van a világon:D
2010. jan. 26. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!