Mit gondoltok a mai napomról?
reggeli: teljes kiőrlésű kenyér (én cisnáltam, nem szar bolti vacak!) rá egy szelet csirkemellsonka, rá egy szelet sajt, rá még kígyóuborka.
ebéd: 4 kanál chilis bab (szar volt, nem bírtam megenni :D)
vacsora: 4 narancs
sok volt? írjatok tippeket, légyszi, hogy hogyan étkezzem!

Én azt gondolom, hogy ha tönkre akarod vágni az emésztőrendszered, és ha azt szeretnéd, hogy két hét múlva ne tudj egy 5 kilós szatyrot lihegés és mellkasi nyomás és karzsibbadás nélkül hazavinni a piacról, akkor csak így tovább. A legjobb úton haladsz afelé, hogy kicsináld magad, és kétszer akkorára hízz, mint amilyen most vagy. A megvonás miatt mindent elraktároz majd a szervezeted, és ha egyszer elkezdesz napi 1 kiflivel többet enni egy hónap alatt felszalad az 5 kiló, ami előtt bután állsz majd a többi hozzád hasonló lusta mellett.
Ezt gondolom a napodról. Ja, és még azt is, hogy ehettél volna 7-8-szor ennyit, ha megmozdítod a zsírost és nem a számítógép előtt akarsz lefogyni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!