Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai napomról?

Mit gondoltok a mai napomról?

Figyelt kérdés

reggeli: teljes kiőrlésű kenyér (én cisnáltam, nem szar bolti vacak!) rá egy szelet csirkemellsonka, rá egy szelet sajt, rá még kígyóuborka.

ebéd: 4 kanál chilis bab (szar volt, nem bírtam megenni :D)

vacsora: 4 narancs

sok volt? írjatok tippeket, légyszi, hogy hogyan étkezzem!

2010. jan. 18. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt, h minden bizonnyal baromi éhes lehetsz. Hogy hogyan étkezz? Én a kés-villa kombinációt ajánlom. És napi 5-ször, normális mennyiséget.
2010. jan. 18. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Én azt gondolom, hogy ha tönkre akarod vágni az emésztőrendszered, és ha azt szeretnéd, hogy két hét múlva ne tudj egy 5 kilós szatyrot lihegés és mellkasi nyomás és karzsibbadás nélkül hazavinni a piacról, akkor csak így tovább. A legjobb úton haladsz afelé, hogy kicsináld magad, és kétszer akkorára hízz, mint amilyen most vagy. A megvonás miatt mindent elraktároz majd a szervezeted, és ha egyszer elkezdesz napi 1 kiflivel többet enni egy hónap alatt felszalad az 5 kiló, ami előtt bután állsz majd a többi hozzád hasonló lusta mellett.

Ezt gondolom a napodról. Ja, és még azt is, hogy ehettél volna 7-8-szor ennyit, ha megmozdítod a zsírost és nem a számítógép előtt akarsz lefogyni.

2010. jan. 18. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 18. 18:14
 4/4 maundrel ***** válasza:
sztem a reggelid nagyon jó volt ... de aztán kihagytad a tízórait ... :S az ebéded természetesen nem volt jó.. az oké hogy kisebb menyiséget eszel ... na de, 4 kanál?.. :O azután kihagytad az uzsonnát :S (sztem tízóraikor és/vagy kéne gyümölcsöt enned) a vacsorád pedig legyen vmi könnyű.. pl: tojás, tejföl, sajt,csirkemellsonka és társai, zöldségek.. és persze napi 2 liter folyadék minimum.
2010. jan. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!