Fel fogok szedni vagy 30kg-ot nemsokára ugye?
A kérdés túl provokatív, a szeretethiánnyal pedig így ismeretlenül neten olyan sokat nem tudunk tenni, azt hiszem :(
De még egyedül is tud az embernek más öröme lenni, mint az étel. Nekem nagyon fontos az utóbbi, de azért kismillió más okoz örömet, pedig hidd el, nagyon rossz passzban vagyok (magányos mondjuk nem vagyok, voltam, az tényleg rossz).
Azért abban nem kell hinni, hogy lassulni fog az anyagcsere... Én se teszem. Harmincasként ugyanolyan csigatempóban híztam, mint tiniként, majd a felét lefogytam, most jön a másik fele. A jövő miatt sem aggódom, életmódot váltottam, később viszont sokkal többet fogok edzeni, mert idősebben egyre fontosabb lesz :D
Elég negatívan állsz a dolgokhoz. Miért ne találhatnál barátokat, majd társat? Életcélt, s egyéb jó dolgokat?
Értem, boldogtalanságevés (bocs, ha nincs ilyen szó, de érted), van ilyen. Millió és egy oka van annak, hogy az ember eszik, a boldogtalanság igen gyakran az. Az étel örömet ad nekünk, főleg bizonyos esetekben (ma ittam egy chilis, szegfűszeges, vaníliás kakaót, nem normál tejből... szeretem, ha több érzékszerzem van kényeztetve s ez igencsak illatos volt).
Teljesen OK, ha az étel a hedonista életérzéshez hozzájárul, de ha már túl sokat kap a testünk bizonyos tápanyagokból, akkor rosszat teszünk neki s mankónak se jó, a problémákat meg kell oldani, nem ráönteni valami édességet vagy bármi mást, ha kell, ha nem.
Az egészséges,kiegyensúlyozott étrendről hallottál már?
Mert bizony lefogadom, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!