Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fel fogok szedni vagy 30kg-ot...

Fel fogok szedni vagy 30kg-ot nemsokára ugye?

Figyelt kérdés
Egyszerűen gyűlölöm az életem engem senki se szeret bárhogy igyekszem :( Belekezdek egy fogyókúrába vagy bármibe és feladom mert olyan rossz a kedvem,hogy muszáj ennem nem bírom különben . Sose leszek vékony mert az étel az egyetlen örömöm. Volt a nagyszüleimnek régen két kutyája az egyik meghalt pár hónapra rá a másik is peig fiatalabb volt sokkal. Mit mutat ez? AZt,hogy senki nem tud szeretet nélkül élni. Ebből következik,hogy nem segít hogy sportolok,dolgozok,lefoglalom magam,tanulok. SZERETETRE VAN SZÜKSÉGEM!
2014. szept. 8. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:

A kérdés túl provokatív, a szeretethiánnyal pedig így ismeretlenül neten olyan sokat nem tudunk tenni, azt hiszem :(

De még egyedül is tud az embernek más öröme lenni, mint az étel. Nekem nagyon fontos az utóbbi, de azért kismillió más okoz örömet, pedig hidd el, nagyon rossz passzban vagyok (magányos mondjuk nem vagyok, voltam, az tényleg rossz).

2014. szept. 8. 21:55
 2/9 A kérdező kommentje:
nem provokációnak szánom csak még gyors az anyagcsere 10 év múlva mikor lelassul tuti felszedek vagy 30kg-ot olyan átlag 100kgosok az ilyen emberek felnőtt korukra. Más örömöm tényleg nincs semmi.. egyébként 19 éves lány vagyok.
2014. szept. 8. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudod az éremnek is két oldala van. Miért adjon neked bárki is szeretetet? Majd ha te is adsz olyat amire a másiknak szüksége van, majd te is kapsz olyat amire neked van szüksége.
2014. szept. 8. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért abban nem kell hinni, hogy lassulni fog az anyagcsere... Én se teszem. Harmincasként ugyanolyan csigatempóban híztam, mint tiniként, majd a felét lefogytam, most jön a másik fele. A jövő miatt sem aggódom, életmódot váltottam, később viszont sokkal többet fogok edzeni, mert idősebben egyre fontosabb lesz :D

Elég negatívan állsz a dolgokhoz. Miért ne találhatnál barátokat, majd társat? Életcélt, s egyéb jó dolgokat?

2014. szept. 8. 22:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert valahogy sose sikerült ahogy lefogyni se pedig nagyon szeretnék de mindig ennék ezek miatt. Most kicsit jobb lett a kedvem valamitől és elmúlt az ,,éhségem". Értitek?
2014. szept. 8. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi van? Mi ez a maszlag, amit idevágtál nekünk!?
2014. szept. 8. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Értem, boldogtalanságevés (bocs, ha nincs ilyen szó, de érted), van ilyen. Millió és egy oka van annak, hogy az ember eszik, a boldogtalanság igen gyakran az. Az étel örömet ad nekünk, főleg bizonyos esetekben (ma ittam egy chilis, szegfűszeges, vaníliás kakaót, nem normál tejből... szeretem, ha több érzékszerzem van kényeztetve s ez igencsak illatos volt).

Teljesen OK, ha az étel a hedonista életérzéshez hozzájárul, de ha már túl sokat kap a testünk bizonyos tápanyagokból, akkor rosszat teszünk neki s mankónak se jó, a problémákat meg kell oldani, nem ráönteni valami édességet vagy bármi mást, ha kell, ha nem.

2014. szept. 8. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazából röviden megtudnám válaszolni a jó megoldást a problémádra, sőt egy kicsit bunkón is. De próbálok majd arra törekedni, hogy ne legyen az, azért is írtam ily hosszan bevezetőt. De nem könnyű, hogy fogalmazzam meg. Szeresd önmagad, hogy mások szerethessenek. Ez lenne a lényeg. Ha te nem szereted magadat, akkor ne várd el senkitől sem, hogy ő szeressen. Igyekszel? A saját életed elfogadására igyekezzél, hogy ne gyűlöld, hanem szeresd és akkor mások is szeretni fognak.
2014. szept. 8. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Az egészséges,kiegyensúlyozott étrendről hallottál már?

Mert bizony lefogadom, hogy nem.

2014. szept. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!