Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ki kéne vizsgáltat...

Szerintetek ki kéne vizsgáltatnom magam?

Figyelt kérdés
Fél 7-7 körül ettem két szelet májas kenyeret. Most (21:20) rám jött a zabálhatnék. Két kenyér közé felvágott, szalámi, sajt, lilahagyma, fél kupa 140gos tejföl. (ha nem lett volna bontva meg eszek egy egészet) Sajnos elég sokat eszek és meg is látszik. Ki kéne vizsgáltatnom nem e köthető ez valamihez?
2014. szept. 4. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi bajod, innál egy nagy pohár meleg teát, és hozzászoknál hamar.

Miket ettél egész nap?

Amúgy te a szendvicsbe tejfölt teszel???

2014. szept. 4. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Szendvics mellé. Reggelire egy hasonló jellegűt ettem. Ebédre meleg második. Krumplipüré csirke comb. Aztán délután már nem igen ettem, mert aludtam, aztán meg ide oda járkáltam a várost.
2014. szept. 4. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

#1: A tejfölös kenyér almaszelettel is teljesen jó... Bár ilyet ne mondjon egy majdnem paleós, aki amúgyis ketogénezik, mi? :D Attól még finom volt annak idején, de nem hiányzik.

Kérdező, nem tudjuk a napodat, de semmi meglepőt nem látok abban, hogy időnként megéhezel, akár este. Szénhidrát után pedig főleg nem, az képes ilyen ciklikus megéhezést okozni, a gyors felszívódásúról gyakran le is írják ezt.

Én fehérjével és zsírral laknék jól inkább, azután jóval nehezebb megéhezni...

2014. szept. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!