Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kép alapján mennyit kéne...

A kép alapján mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok nagyon kövér, de kb. 5 kg fogyás rámférne. Kicsit kövérek a combjaim, és a fenekem nagy. Most Rubint Rékára tornázom és próbálok helyesen étkezni. Nektek mi a véleményetek?

Képem:

[link]

(a beállás egy kicsit furcsa, de most csak ilyen képem van, amúgy támaszkodtam a pultra...)

Köszönöm szépen, annak aki válaszol!

2010. jan. 17. 21:09
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
na ez nekem csak álom alak!!!! mondom én 170 cm, 85 kg, 2 gyerekes
2010. jan. 17. 23:10
 32/40 anonim válasza:
A 21:39- kor iró 18 Lánynak üzenem, hogy mit szeretnél? Azt, hogy Anorexiás legyen a kérdező?
2010. jan. 18. 00:27
 33/40 anonim ***** válasza:

Ők tényleg kövérek:

[link]

Kérdező, te nem vagy kövér!

2010. jan. 18. 00:29
 34/40 anonim ***** válasza:
35%
ÚÚÚÚr ISTEN ez most komoly? Te beteg vagy súlyos orvosi ellátás kell neked! Vagy csak azért tetted fel magad hogy dicsérjenek? -_-' Ez már szánalom!
2010. jan. 18. 08:49
 35/40 A kérdező kommentje:

jó sok válasz érkezett...

Nincs feltűnési viszketegségem, csak az egyik "jó" barátom mondta, hogy duci vagyok combnál, azért tettem fel a kérdést. 170 cm és 60 kg vagyok. Aki meg berakta a képet umor kategóriába, egészségére, nem zavar. Nem azt várom, hogy dicsérjetek, csak kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan vélekednek rólam.

2010. jan. 18. 09:06
 36/40 A kérdező kommentje:
*bocsánat humor kategóriába...elírtam
2010. jan. 18. 09:08
 37/40 anonim ***** válasza:
33%

hello.

ruhaba hogy lehet megallapitani hogy mekkora vagy max furdoruhaba lehet .TAJGETOSZ

2010. jan. 18. 10:55
 38/40 maundrel ***** válasza:

most nem tudom minek kell szekálni ezt a lányt...egy teljesen normális kérdést tett fel, és nem is állította magáról hogy kövér. (csak mert sokan ezt írták)

A Rubint Réka torna jó ötlet, attól formásodni fogsz ami ugye kilókban nem fog látszódni, de a ruháidon igen :):) De ezen kívül, nagyon jó lehet még a bicajozás és a futás :)

Aki meg berakta a humor témába ezt a kérdést, hát istenem... a saját intelligenciáját fitogtatta ezzel....

2010. jan. 18. 13:56
 39/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én sem értem, hogy mi a baj ezzel a kérdéssel, de engem nem zavar, mert ha ő ettől boldog akkor nyugodtan rakja be a kérdést. Jó poén!
2010. jan. 18. 14:17
 40/40 anonim ***** válasza:
Szuper alakod van. Max a combodat kellene picit formálni. De NEM fogyni, mert tényleg nagyon csinos vagy. Ha tudsz, járj el picit futni, az szépen szálkásít.
2010. jan. 18. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!