A kép alapján mennyit kéne fogynom?
Szerintem nem vagyok nagyon kövér, de kb. 5 kg fogyás rámférne. Kicsit kövérek a combjaim, és a fenekem nagy. Most Rubint Rékára tornázom és próbálok helyesen étkezni. Nektek mi a véleményetek?
Képem:
(a beállás egy kicsit furcsa, de most csak ilyen képem van, amúgy támaszkodtam a pultra...)
Köszönöm szépen, annak aki válaszol!

jó sok válasz érkezett...
Nincs feltűnési viszketegségem, csak az egyik "jó" barátom mondta, hogy duci vagyok combnál, azért tettem fel a kérdést. 170 cm és 60 kg vagyok. Aki meg berakta a képet umor kategóriába, egészségére, nem zavar. Nem azt várom, hogy dicsérjetek, csak kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan vélekednek rólam.

hello.
ruhaba hogy lehet megallapitani hogy mekkora vagy max furdoruhaba lehet .TAJGETOSZ

most nem tudom minek kell szekálni ezt a lányt...egy teljesen normális kérdést tett fel, és nem is állította magáról hogy kövér. (csak mert sokan ezt írták)
A Rubint Réka torna jó ötlet, attól formásodni fogsz ami ugye kilókban nem fog látszódni, de a ruháidon igen :):) De ezen kívül, nagyon jó lehet még a bicajozás és a futás :)
Aki meg berakta a humor témába ezt a kérdést, hát istenem... a saját intelligenciáját fitogtatta ezzel....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!