A kép alapján mennyit kéne fogynom?
Szerintem nem vagyok nagyon kövér, de kb. 5 kg fogyás rámférne. Kicsit kövérek a combjaim, és a fenekem nagy. Most Rubint Rékára tornázom és próbálok helyesen étkezni. Nektek mi a véleményetek?
Képem:
(a beállás egy kicsit furcsa, de most csak ilyen képem van, amúgy támaszkodtam a pultra...)
Köszönöm szépen, annak aki válaszol!

nah nehogy fogyózz, tökéletes vagy így, nagyon jó az alakod. ahogy Borat mondaná: Joféle!
18/F
a 18 éves lány csak egy a kérdéshez illő választ írt...
szerintem tök felesleges volt még csak meg is kérdezni, nyilván tudja magáról hogy kb tökéletes az alakja... csak jó hallani a pozitivumot...
ergo: hülye kérdésre hülye válasz

Szia!
Eljönnél velem egy randira nagyon tetszel. Főleg a szép karcsú derekad, meg a vékony combod.
A kép alapján azt kell csinálni, amit csinálsz.
A kilóra nem tippelnék, alakban meg az a helyzet amit írsz.
Torna és kész, persze irányított gyakorlatok, gondolom Rubint Rékánál találsz ilyet.
Szerintem:
Minél több gyakorlat.....egyre több ismétlés szám, de erőltetni nem kell, extra súly nem kell.
Ha eláradtál szerintem pihenés, de tényleg pihenj míg újra erőt érzel, és kedvet, ..és folytatás.. Ehhez mondjuk jó, ha van embernek ideje, napi 1-2-3 óra akár.
Ami még jobb: tánc, lehetőleg pörgős.
(Szóval én még olyat nem láttam, hogy egy rendszeresen táncoló embernek fenéknél, combnál feleslege legyen)
Hajrá :) Sok sikert! 35F

Szia!
Szabad megtudni, hány cm vagy és hány kg?
Állati csini vagy, jó lenne így kinézni, komolyan.
21/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!