Így mennyi idő alatt és milyen eredményt érhetek el szerintetek?
Szeretnék egy kicsit formálni az alakomat (főleg combot).
Reggeli: teljes kiőrlésű zsemle (lila hagyma/ pritaminpaprika, vaj, pulyka párizsi)
Ebéd: saláta (jégsaláta, paradicsom, lila hagyma, uborka) esetleg pulykamell olívaolajban sütve.
Vacsora: joghurt/ alma
Ha nagyon éhes vagyok, akkor ebédre spenót (főtt krumpli + tojás)/ krumplisaláta (nem a majonézes).
Ez mellett kardiózok (napi fél órát biztos, de van, hogy többet).
Ilyen vagyok most
Nagyon sokat nem szeretnék (és nem is tudnék alakulni), hiszen amúgy is viszonylag erős alkatú vagyok. Csak azt szeretném, hogy a combom egy kicsit feszesebb és vékonyabb legyen. Meg jó lenne, ha nem érne össze.
Ha tudtok jó gyakorlatokat/ étkezési tippeket, osszátok meg nyugodtan :)
Amit javaslok, hogy vegyél egy vitamint és egy fehérjét.
Reggelinél (meg máskor is) felejtsd el a felvágottakat, egyél helyette pl.: tojást.
Ebédnél ne esetleg legyen pulykamell (vagy csirke mell) a saláta mellé, hanem mindig.
Edzés után igyál fehérjét például zabbal.
Vacsoránál hagyd el az almát, soványtúrót egyél vagy a joghurtba keverj fehérjét. Illetve itt ehetsz olajos magvakat vagy egy kis lenmagolajat, arra is szüksége van a szervezetednek.
Ezen kívül jó lenne, ha beiktatnál heti 3 súlyzós edzést, attól fogsz formálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!