Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni fogyókúráz...

Szeretnék elkezdeni fogyókúrázni, de nem mindig ehetem azt amit lehet, ilyenkor mit tegyek? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy mivel most jön az iskola, reggelire és tízóraira biztos nem tudok semmi diétásat enni, mert reggelente sajnos nincs időm csomagolni kaját magamnak, mindig sietség van, ha busszal megyek főleg. Ezért már évek óta az iskolai büfében veszem a reggelit (szokott péksütemény lenni). És a tízórait is, ami általában valami kekszféle. Az ebéddel még nagyobb gondban vagyok ugyanis anyának a családban mindenkinek főznie kell, és nem kérhetem hogy csináljon diétás ételt mikor a többieknek azért normális ebéd kell. Nekem pedig külön nem fog főzni. Uzsonnát, vacsorát már meg tudom oldani. 15/L
2014. aug. 31. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggeli: tojás, pár perc alatt meg lehet csinálni és meglehet enni

Tízórai: ha nincs más akkor jó az amit suliba veszel

Ebéd: Ne mondjad már! Olyan egészséges,laktató,finom kaját lehet csinálni az egész család részére, hogy csak na! [link]

2014. aug. 31. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

" reggelente sajnos nincs időm csomagolni kaját magamnak," csomagolj este ;)

amúgy meg felemeled a feneked és sportolni mész

2014. aug. 31. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, csomagolj este, reggelire pedig süss tükörtojást pl.

Teljesen normális ebédet ehet az egész család és Te is. De azt is lehet, hogy ők más köretet esznek. Ha édesanyád partner ebben, megbeszélhetitek, hogy mi az, ami mindenkinek jó.

2014. aug. 31. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha este csinálsz kemény tojást, az reggel azonnal fogyasztható. Egy szendvicset pár perc összedobni, de azt is meg lehet tenni este, majd becsomagolva hűtőbe rakni.

Némi apró változtatást lehet az egész család étrendjében eszközölni, pl. durum tészta, jázmin vagy basmati rizs.

2014. szept. 1. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!