Van olyan webáruház ahol többféle Norbi Update termék megtalálható?
Mond meg, de őszintén!
Ha te így vélekedsz erről az életformáról, és Norbi termékeiről, akkor miért írsz erre a kérdésre ilyen hülye választ?
Akkor foglalkozz olyan témakörökkel ami érdekel, és ahol olyan választ tudsz adni ami a kérdéshez kapcsolódik.
Nem a termékekről kértem véleményt ha nem hogy hol kapható....
Hja, bocsi, hát akkor egyszerű a válasz
Gyere hozzánk, a kukába minden Norbi-s baromságot megkapsz ;-)
Nyugi, mert biztos, hogy még a cigányok sem lopták ki !!! xDDD
Jaj de édes vagy!!!!
Köszönöm szépen.
Tudod mit? Mond meg miért nézted meg a kérdést és válaszoltál rá hülyeséget ha ilyen a véleményed?
Engem ha valami nem érdekel akkor nem is válaszolok rá....
ÁÁÁÁÁ, de biztos egy dagadt állat vagy és idejársz a fórumra és féltékenységből irogatsz ilyeneket.
Hogy erre nem gondoltam hamarabb.
LOL ezen veszekedtek ? Amm szerintem épp a kövér emberek rendelik az ilyen Norbi-féle dolgokat és különben is kedves kérdező,nem tűnt fel hogy csak egy választ kaptál ? Hmm ??
Sztem az előttem szólónak igaza van,mert gondolj bele hogy Norbi update-ok max 2 országban terjedtek el és mégis M.o.-on több kövér ember van,mint máshol ahol nincsenek Norbis cuccok,na ez már magába is elgondolkoztató,szal szerinte meg te vagy a kövér bunkó kedves kérdező XD
LÁtom ismét értelmes válasz érkezett.
Köszönöm szépen nagyon jól érzem magam a bőrömben, és jól nézek ki amióta az update módszer alapján élek.
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!