Karácsonyra el tudom érni?
160cm vagyok és 65kg
50 szeretnék lenni.
Valami tipp esetleg, vagy jó tanács?
És szerintetek sikerülhet?
Hát igen, ezt tudom, de szerinted ennyit lehet ennyi idő alatt? Sárga kapszulát olvasom, erre az étrendre gondoltam:
reggeli: 2 tojásos zabpelyhes rántotta paradicsommal
tízórai alma
ebéd párolt zöldség hússal
uzsonna sovány túró,+ pár szem mandula majd edzés
vacsora fehérje shake
Ebédnél a zöldség-cukkini, padlizsán, zöldborsó, zöldbab, paprika, hagyma, paradicsom
Jó esetben elérhető. Heti félkiló fogyás az ideális.
Az étrended viszont nem a legjobb hozzá. Először is ez nagyon kevés; mindössze két teljes értékű étkezés van benne; a reggeli és az ebéd. Edzés után különösen fontos lenne kajálni, nem elég egy tejsavófehérje, kb. egy órával rá teljes értékű étkezés kell. A sovány túró az meg mehet akár közvetlenül lefekvés előtt is.
Ja! A gyümölcsöt és a magokat teljesen elhagyhatod. Egy alma vagy egy kis mandula nem a világ, de akkor is felesleges. Alma helyett inkább még több zöldség. A magok a zsír miatt jók, de egyszerűbb azt bevinni omega3 kapszulával, az mindenképpen kell a diétában.
Gyakorlatilag csirkemell+sok zöldség+kevés rizs kombón simán és egészségesen tud fogyni az ember, ha a zsírbevitelt megoldja omega3-al.
Szedj vitamint is!
Olvasd a sárga kapszulát, minden megvan benne ami kell.
Legyen több teljes értékű étkezésed ( legalább 3 ), számolj BMR-t, kalóriadeficitet, és derítsd ki mennyit kell enned ahhoz, hogy ez meglegyen. Egyszerű matek, ha szeretnéd hogy megcsináljam, írj privátban és rászánok 10-15 percet. Másoknak is szívesen segítek, tapasztaltakkal eszmecserét szintén szívesen folytatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!