Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebböl a testalkatból mennyit...

Ebböl a testalkatból mennyit kell fogynom?

Figyelt kérdés

TUDOM nem túl jól kivehető kép,de nem nagyon szeretem magam fotózni,nincs is több képem!

[link]

azért nem egész alakos,mert ezekkel a testrészeimmel van gondom :S

2010. jan. 16. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nehogy nekem fogyj!

R*hadt jó alakod van:))

2010. jan. 16. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sportolj valamit. De nagyon csinos vagy, örülj neki. :) Nagyon sok vékony lányt látni, de ha az ujjunkkal hozzányúlunk, tök puhák, mert csak koplalni tudnak, mozogni nem. Ezért van az, hogy egy 175/50-es csajszi is narancsbőrös és löttyedt s*ggű lehet.
2010. jan. 16. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:
21:10 vagyok, elhiszem, hogy nem azért teszed fel, hogy dicsérjünk, te viszont hidd el nekünk cserébe, hogy teljesen jól nézel ki és max. sportolnod kéne, ha nem vagy megelégedve, aki pedig azt mondja rád, hogy viziló, az nem komplett, hagyd figyelmen kívül és kérlek mások miatt ne bizonytalanodj el saját magadban. ne érdekeljen, hogy mások mit mondanak, tudom ezt nehéz megvalósítani, de miért is vagy elégedetlen a comboddal, fenekeddel? mert mások mondták vagy mert máshoz hasonlítod magad? erre tényleg ne figyelj, mindenki más alkat, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és ha csakis mások véleménye miatt nem érzed jól magad, akkor az tulajdonképpen jó, mert csak tojnod kell rájuk. ha objektíve lennél viziló vagy objektív esztétikai/egészségügyi okokból kellene fogynod, az más lenne, de hidd el, a te esetedben nem erről van szó.
2010. jan. 16. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár nekem lenne ilyen tök jó alakom!
2010. jan. 17. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!