Hogyan lehetne ilyen alakból ilyet varázsolni?
2010. jan. 16. 16:17
11/19 anonim válasza:
a másodiknak semmi combja csak egy hézag a lábai közt, ezt szertenéd, hoyg ilyen légy?? örül neki, hoyg van formád.
igaz nem olyan karcsú az 1.-es képen a derék, de az is alkati dolog, és csak fürdőruhában ilyen látványos, az élet 90 % pedig nem fürdőruhás.
ha olyan vagy mint az 1.-es képen akkor más dologd nincs, mint ezt tartani, nehogy fogyózz, mert lógni fog a bőröd.
12/19 anonim válasza:
min2 ugyanolyan vékony, csak más acsontfelépítése, azon meg nem tudsz változtatni
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:D
2010. jan. 16. 17:45
14/19 anonim válasza:
Szerintem pedig az első sokkal nőiesebb, csinosabb!
15/19 anonim válasza:
17.08-as vagyok, nem fogyózom, de figyelek rá hogy mikor mennyit eszek. Arra kevésbé, hogy mit, szeretem az ízes, jó kajákat, nassolni is persze, viszont figyelek rá, hogy este már csak valami soványabbat egyek. Nem tartom magam egy topmodell alkatnak, de nem is szeretnék az lenni. Azzal hogy sportolok, mozgok a közérzetem sokkal de sokkal jobb lesz, feszesedett a bőröm, lapult a hasam, és sokkal jobb erőben érzem magam, mint pár hónappal ezelőtt. Így jobban érzem magamat a bőrömben, elfogadom a külsőmet, és szerintem ez sokkal de sokkal fontosabb mint követni egy divat alakot, amit úgy mond elvár tőled a mai világ...
16/19 anonim válasza:
Első jobban néz, ki amúgy eléggé hasonlítanak. Talán fesd szőkére a hajad...:D
17/19 anonim válasza:
varázsolni:
háát..így: csiribí-csiribá
na jó már?:)
18/19 A kérdező kommentje:
Persze...:)
2010. jan. 17. 09:53
19/19 anonim válasza:
*előző vagyok
bocsi a haszontalan válaszért, de 1ből ez ugrott be:p
amúgy meg tényleg egyformán vékonyak, csak más a testfelépítés,
de szerintem 1. képen látható még szebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!