Lehet (ha igen, hogyan) ilyen alakból-olyan? (kép lent)
Alakom: kb mint a képen szereplő 3. hölgyé
Cél: második vagy első hölgy alakja
Elérhető?
szerintem a harmadikkal sincs semmi gond.
20F
Igen lehet. Lehetőleg ne kezdj el fogyókúrázni, hanem válts életmódot. Így ugyan lassabb lesz a változás, de egészségesebb és kisebb az esély szerintem arra, hogy utána a dupláját szeded magadra.
Kezdj el valami alakformáló tornát végezni, futni. Lehet az elején nehéz lesz átszokni, de a hatás nem marad el.
Sok erőt és kitartást! :)
Szia! Én is olyan vagyok mint a 3.
Sztem ez arányos és nem mellékesen nőies is!
170 cm-hez 69-70 kg vagyok. A pocakomon van a "felesleg" de az is max 2-3 kg.
Sztem inkább izmosíts és annak is meglesz az eredménye. Kg-ban nem biztos, de cm-ben tuti.
20/L :)
Köszi szépen.
Nekem olyan alakom van, mint a 3-nak, mégis állandóan támadnak, hogy nem vagyok csinos, dagadt vagyok stb.
20:31 vagyok
Ne hallgass rájuk!!! Most jönnek vissza a divatba a nőies nők :) Izmosítsd inkább magad, ne fogyj. Alakítsd át izommá. Az izom tömegesebb a hájnál, szóval lehet h leszel 70 kg, de szép alakod lesz.
Ne haragudjatok, de az mióta nőies, hogy valakin 30 kg zsír van? Ezt is csak a túlsúlyos nők találják ki..
Nem hinném, hogy a képen látható 3. nő valaha is lehetne olyan, mint az első, mert teljesen más alkatúak. Miért kell leszólni valakit azért, mert nagyon vékonynak születik, és csinálhat akármit, nem tud hízni?
A harmadik nő viszont biztos nem az egészséges táplálkozástól, és a rendszeres sporttól "nőtt meg" ekkorára.
A második az ideális, bár egy kis sporttal formálhatna az alakján.
Szerintem az igazán nőies az, amikor valakinek vékony bokája, "normális" vastagságú végtagjai, domború popsija, nem túl nagy, nem is túl kicsi cicijei vannak, lapos hassal, vékony derékkal párosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!