Szalagavató, ballagási ruhák. Mi van, ha kifogyok belőlük?
Figyelt kérdés
fogyózom, már 10 kiló lement, de még hátra van egy kicsi. még nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal, még telt vagyok. viszont mostanában fogjuk megvenni a szalagavatós és ballagási ruhákat, de mi van akkor, ha kifogyok belőlük? szerintem mire szalagavató lesz, vékony leszek.2014. aug. 26. 20:14
1/2 anonim válasza:
Vásároljátok, vagy varratjátok a ruhákat? Ha készen veszitek, kérdezd meg, igazítást vállalnak-e. Ha igen, jó, ha nem, akkor keress varrónőt, aki majd rád igazítja. Ha varratjátok, akkor méretvételkor szólj, hogy fogyózol, és számítani kell kis szűkítésre. Biztos elvállalják, egy osztálynyi ruha nem kis üzlet.
2/2 A kérdező kommentje:
varratjuk. oké köszi majd szólok :D :)
2014. aug. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!