Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasamról már sosem megy le...

A hasamról már sosem megy le a zsír?

Figyelt kérdés

Elég sokat fogytam, tudom, hogy hasról megy le utoljára a zsír, de nekem valami nagyon furcsa alkatom lehet, mert bizonyos helyeken már csontos vagyok, a hasamon mégis ott az úszógumi. Súlyra már nem akarnék fogyni, mert most vagyok a normális tartomány alsó hatán. Mindenhol azt olvasom, hogy lokális fogyás nincs, hiába csinálnék hasizomgyakorlatot, akkor csak a zsírréteg alatt izmosodnék maximum. De mégis, akkor mit tudok tenni? Vagy el kell fogadnom ezt a furcsa alkati adottságot?

Esetleg van hasonló helyzetben valaki?

2014. aug. 22. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit edzel, mit eszel.?
2014. aug. 22. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem edzem, lehet, hogy itt a probléma. Ha elkezdek, akkor mégis mit kéne?

Az étkezésemmel szerintem nincs gond. A kívánt súlyt már közel egy éve leadtam, tehát bőven tudom tartani, csak a hasam zavar.

2014. aug. 22. 13:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja étkezés: Semmi extra. Cukros dolgokat kerülöm főleg, meg azét a mennyiséget is figyelem.
2014. aug. 22. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Edzésnek heti 3 kardió és heti 3 aerob. Szálkásító étrend. Itt egy írás, sallangmentes egyszerű érthető 64 oldal. Az alapok. Ebből kis kreativítással összetudod állítani az edzést és az étrended is. Az étrenden múlik a sikered 70%-ban kb.

[link]

2014. aug. 22. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kis torna segithet...
2014. aug. 22. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

hasonló gonddal küzdök.. 160cm 49-50kg vagyok

súlyból nem szeretnék fogyni de a hasam mintha vagy 10kilóval több lennék.. ha fekszek látszik a csípőcsontom ha állok meg mint aki bezabált

2014. aug. 22. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, pont ugyanez van nekem is. Csípőcsont kiáll, közben pedig körbe a kb. félig leeresztett úszógumi, kb. tapintásra is olyan. Ehhez pedig nagyon erőteljesen körte alkat: vékony csontozat, vékony kar, törékenyebb felsőtest, domináns alsó (érts: nagy fenék, vastagabb combok, meg ez a csípőtáji lerakódás. Amúgy az előbbivel nincs gondom. Ja, azt nem írtam, hogy nő vagyok, férfiként ez fura lenne :))

Hmmm... hát nem tudom, megpróbálok igyekezni, vagy/és megbarátkozni ezzel a formával. Most nem igazán tetszik, de még jobb, mint korábban a 10-15 kg plusszal. Tényleg edzeni kéne, de nincs nagyon rá időm, meg kondibérletre pénzem se sajnos, meg aztán annak csak akkor van értelme, ha nem föllángolás, hanem rutin szerűen beépítem a mindennapokba, úgyhogy azért nagy változás, de tudom, hogy itt lehetne megfogni a dolgot. Bár sose voltam sportos, ismerem magam, hogy edzés függő nem is leszek soha. De arra gondoltam, hogy mégis jó lenne legalább hasizmozni, mert ha zsírt nem is bont, de legalább tartást lehet vele javítani és az optikailag is javít a dolgokon. Jól gondolom, hogy azért ártani nem ártanék vele?

2014. aug. 23. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!