Az édesítőszereknek is van szénhidrát és kalóriatartalma. (ha erre gondolsz)
Teaivás után megnő a súlyod (ha erre gondolsz)
A napi kalória bevitel a lényeg, plusz a fehérje, CH, zsír arány, kalória mínusz és az alapanyagok minősége.
Ha ez mind megvan a tea édesítőszerrel nem hizlal.
Ha kalória pluszban vagy, rosszak az arányok és a minőség a te édesítőszerrel hizlal.
Mennyi tea? Mennyi édesítővel?
Ha nem iszol valami órási mennyiségeket, akkor nem hizlal. Persze az számít, hogy egész nap mit, mennyit eszel.
Ha néha megiszol egy bögre teát, azt nyugodtan ihatod cukorral is. Nem lesz tőle bajod. Akinek egy pohár tea megárt, az valamit nagyon rosszul csinál.
#6: Az eper és mangó az pont ízesítés, csak a teába rakják :) Persze nagy lépést tettél. De a tea valódi íze a teafű saját íze, óriási különbségek vannak köztük s kár ízesíteni, illetve vannak kivételek. A teaboltok túlízesített fűit nem szeretem, de egy kis narancshéj jót tehet egy szimplább zöld teának...
Az olcsó filteres fekete teákat már nagyobb kihívás magában inni, de nekem az is megy, ha nem túl rossz az alaptea. Max. pár csepp citromot teszek bele.
A teafűben és az édesítőszerben minimális kalória van, nem számít. Már ha az édesítőszert szűk értelemben érti a kérdező, ami eléggé bizonyos.
#8 szó szoros értelmében úgy is lehet érteni! de te kiforgattad a szavaim,pontosan tudtad mire gondolok :) és hogy a további ízesítést cukorra és édesítőszerre értettem!
ne mindegy is, mi is lenne az emberekkel ha nem köthetne bele a másikba ott ahol tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!