Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi hány súlyellenőrzés a...

Napi hány súlyellenőrzés a normális?

Figyelt kérdés

Végre lement az a három kiló, amivel már hónapok óta küzdök, végre rám jönnek kényelmesen a nadrágjaim. Viszont az utóbbi időben naponta legalább 20x álltam mérlegre, és totál frászt kaptam, ha 1,5 kilóval többet mutatott délután mint reggel.

Hányszor egészséges egy nap mérlegre állni?

2014. aug. 19. 19:38
1 2
 1/11 Osynho ***** válasza:

Nemhogy a napi, de a ritkább méregetés is tök értelmetlen. Nem a súly a lényeg, hanem az, amit a tükörben látsz. A testkompozíció számít, a testzsír %. Lehet valaki nehezebb, de kit érdekel, ha kevesebb rajta a zsír?

Egyébként a napi 1-1,5 kg ingadozás teljesen normális, tök felesleges ezen rugózni.

2014. aug. 19. 19:41
 2/11 anonim válasza:
1 , még jobb ha hetente csak egyszer méred magad.
2014. aug. 19. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi 20-szor állsz mérlegre, akkor mentálisan nem vagy egészséges...
2014. aug. 19. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyszer normális, a többi értelmetlen.
2014. aug. 19. 19:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, rájöttem pár nap után, hogy túlzásba viszem. Most megpróbálom a napi 1x, reggelt. Vagy elzáratom a mérleget a férjemmel... :)

Valaki egyszer azt mondta, hogy a centi fontosabb mint a súly, tehát ha rám jönnek a nadrágjaim, akkor minden oké.

Testzsír %-ot hogy kell számolni?

2014. aug. 19. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mérni lehet, de felesleges. Gondolom nem mondja azt férjed,hogy "anyukám, most, hogy 23.5% a testzsírod, tök jól nézel ki!".
2014. aug. 19. 19:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem, ilyet nem mond :)

Ő 70 kilósan és 64 kilósan is odáig van értem.

Én persze jobban szeretem a 64 kilós tükörképemet, de a 67 az, amit eddigi tapasztalataim alapján aránylag könnyen meg tudok tartani.

2014. aug. 19. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi, a tükör mondja meg, hogy nézel ki.Persze nem kell odaragadni elé és főleg nem kell magad fényképezni benne, mint ahogy az agyhalottak szokták a facebookon!
2014. aug. 19. 20:03
 9/11 Osynho ***** válasza:

"Gondolom nem mondja azt férjed,hogy "anyukám, most, hogy 23.5% a testzsírod, tök jól nézel ki!"."

Pedig mennyivel ésszerűbb lenne, mint a kilókkal dobálózni... :)

2014. aug. 19. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, de átlagembernek felesleges méricskélnie azt.Akkor már inkább a kaját mérje!
2014. aug. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!