Napi hány súlyellenőrzés a normális?
Végre lement az a három kiló, amivel már hónapok óta küzdök, végre rám jönnek kényelmesen a nadrágjaim. Viszont az utóbbi időben naponta legalább 20x álltam mérlegre, és totál frászt kaptam, ha 1,5 kilóval többet mutatott délután mint reggel.
Hányszor egészséges egy nap mérlegre állni?
Nemhogy a napi, de a ritkább méregetés is tök értelmetlen. Nem a súly a lényeg, hanem az, amit a tükörben látsz. A testkompozíció számít, a testzsír %. Lehet valaki nehezebb, de kit érdekel, ha kevesebb rajta a zsír?
Egyébként a napi 1-1,5 kg ingadozás teljesen normális, tök felesleges ezen rugózni.
Igen, rájöttem pár nap után, hogy túlzásba viszem. Most megpróbálom a napi 1x, reggelt. Vagy elzáratom a mérleget a férjemmel... :)
Valaki egyszer azt mondta, hogy a centi fontosabb mint a súly, tehát ha rám jönnek a nadrágjaim, akkor minden oké.
Testzsír %-ot hogy kell számolni?
Nem, ilyet nem mond :)
Ő 70 kilósan és 64 kilósan is odáig van értem.
Én persze jobban szeretem a 64 kilós tükörképemet, de a 67 az, amit eddigi tapasztalataim alapján aránylag könnyen meg tudok tartani.
"Gondolom nem mondja azt férjed,hogy "anyukám, most, hogy 23.5% a testzsírod, tök jól nézel ki!"."
Pedig mennyivel ésszerűbb lenne, mint a kilókkal dobálózni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!