Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális a súlyom?

Normális a súlyom?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 169-170cm és 68kg. Idén nyáron 5-6kg-ot híztam, főleg hasra és combra. 2011. telén voltam 50kg és 165cm, akkor 1-2 hónap alatt híztam 10kg-ot, akkor 40-es ruhákat hordtam, mert nagyon zsíros voltam. Aztán az idei tanévben 2-3kg-ot híztam, de 38-as ruhákat tudtam hordani. Viszont most nyáron megint híztam és újra csak a 40-es ruhákba férek bele. A combom most eléggé narancsbőrös lett. Derekam meg szinte nincs is, a derékbőségem 77cm.

Ez normális az én koromban? Kell-e tennem valamit? Vagy tartsam ezt a súlyt?

Ez nem én vagyok, de kb. ilyen lehetek talán:

[link]

2014. aug. 15. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát kövér biztos nem vagy, maximum teltebb az átlagnál. Ha zavar, akkor kicsit fogyhatsz, (max. egy 5 kilót), de inkább sportolj szerintem, szedj izmot magadra, attól szép alakod lesz :) Én 171 cm vagyok és 54 kiló, de nagyon gebe vagyok, ilyen ne akarj lenni szerintem :/ 15/L
2014. aug. 15. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ilyesmi az alakod azt mondom, de akarj diétázni meg semmi ilyesmi, egyébként is fejlődő szervezet vagy, szóval nem szabad.

Próbálj egészségesen étkezni, sok vizet inni (naponta 2-3 litert). Kerüld a nasikat, zsíros kajákat, túl fűszeres dolgokat. És heti 4-5 alkalommal mozogj. Formáld az alakod, izmosodj picit.

2014. aug. 15. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem fogyhatnál egy kicsit.. én is 169 cm vagyok, és 50kg, és még így is van rajtam egy kis felesleg, főleg a hasamon. pedig sportolok..
2014. okt. 27. 07:23
 4/4 anonim válasza:

Egy felmérés bebizonyította ,hogy a férfiaknak az ideális testsúly : testmagasság-100 ( pl. egy 185cm embernek az ideális súly 85kg.)

nőknél ez annyiba másabb ,hogy : testmagasság - 100 - 10%

(szóval neked [170cm] 63 lenne a legideálisabb testsúly :) )

Tehát adj le 5 kg , és sportolj vagy erősíts , ha másnem a szobádban fél órát minden nap ésúgy arányos lesz a tested , de ez kb . 3-4 hónap :) sok sikert

16/L

2014. okt. 28. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!