15 eves lany vagyok 175cm es 57-58kg. Kover vagyok?
Figyelt kérdés
ha akarjatok toltok fel kepet is csak az a gond h nm tom h h kell:(2008. aug. 6. 17:29
1/9 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér, ideális a testsúlyod.
2/9 anonim válasza:
Van egy nagyon egyszerű képlet, így néz ki:
centiben mért magasságod - 100 - kilóban mért súlyod = x
Mindaddig, amíg x pozitív szám, nem vagy kövér. Ha negatív, akkor lehet gondolkodni rajta.
Mivel 175 - 100 - 58 = 17 , vagyis pozitív szám, nyugodt lehetsz. :)
3/9 anonim válasza:
kép nélkül is BIZTOS, hogy nem vagy kövér.
4/9 anonim válasza:
egyáltalán nemvagy kövérr pont jó a súlyod! nehogy fogyókurán járjon az eszed ! egyik barátnőm 170 és 55 ..és nagyon szép biztos te is akkor!:)
5/9 anonim válasza:
170 cm, 60 kg vagyok és nem vagyok kövér.....
Petranova
6/9 anonim válasza:
szerintem is ez pont jó.
képet amugy a www.kepfeltoltes.hu oldalon lehet feltölteni :)
7/9 anonim válasza:
Most kb én is ennyi vagyok, de sztem az az ideális vagy én akkor érzem jól magam, amikor 55kg vagyok, igaz én 20éves tehát teljesen más a fejlettségi szint
8/9 anonim válasza:
Ha arányos a súlyelosztás :D, akkor mindenképp jó alakod lehet.
9/9 anonim válasza:
Ugyanilyen magas vagyok, 59 kilóval, de szeretnék "fogyni".. Vastagak a lábaim, és a derekam..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!