Hogy formásíthatnám magam?
Menj el táncolni, szinte bármilyen fajtát, bár én személy szerint a társas- vagy rúdtáncot ajánlom.(helyesebben rúd fitness, ez nem egyenlő az erotikus rúdtánccal!).
Vagy próbáld ki a Zumbát, szintén táncos aerob mozgás latin és modern zenékre.
Vagy bármelyik edzőtermi csoportos köredzés / aerobik / szálkásító edzés óra. Bár szerintem ez utóbbiak jóval unalmasabbak és egyhangúbbak, mint egy táncos program.
Ha van kérdésed még írj bátran!
"Izmot építeni csak kalóriatöbblettel tudsz." Ez egy nonszensz kijelentés, ne vedd magadra T. előttem szóló.
Az étkezés nagyon fontos, ez tény.
"Edzésnek a testépítés a legalkalmasabb,azon egyszerű oknál fogva, hogy ez egyetlen sport aminek célja, hogy jól nézzen ki az ember."
A testépítés nem mindenkinek való, és korántsem a legalkalmasabb alakformálásra, ugyanis - amennyiben is helyesen értelmeztem - Kedves Kérdezőnek erre van szüksége, nem schwarzeneggeri izomzatra. Az ilyenfajta alakformálásra pedig kiválóak a fentebb ajánlott mozgásformák. Egy másik kérdésnél már írtam ("tánccal izmosodhatok" - valami hasonló címen), hogy nem a dilettánsokra kell hallgatni, mivel valaki ott is azt írta, hogy az nem lehetséges. Akkor miért van a versenytáncos hölgyeknek ideális alakja?!
A testépítéshez még annyit, hogy valóban a jó alak az egyetlen célja, éppen ezért olyan unalmas és egyhangú. Zárómondatként jegyzem meg, hogy minden itt leírt dolog saját, személyes tapasztalaton alapul.
Az izomépítéshez pedig kell a fehérje. A normál működéshez, és fejlődéséhez szükség van fehérjére.
Miért nem fogyaszthatsz fehérjét? Egyáltalán semmilyen fehérjét nem fogyaszthatsz? Mert jó fehérjeforrás a fehér hús, hal, tojás, túró pl. Ezek közül semmit nem ehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!