Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mértékkel: Szerintet...

Fogyókúra mértékkel: Szerintetek így jó?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban elég sokat ettem(de úgyanúgy mozogtam), és ezt szeretném leadni. Szerintetek az beválhat ha mindenből kevesebbet eszem? (Mert egyébként már egy ideje diétázom)

pl.: reggeli: egy kis tányér zabkása gyümölccsel

tízórai egy müzliszelet

ebéd: maga az ebéd csak egy kis adag

uzsonna: egy gyümölcs

(vacsorázni nem szoktam)

2014. aug. 18. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez már maga,amit felsoroltál kevés.
2014. aug. 18. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó ha a totál leépülés a cél, de erre magadtól is ráfogsz jönni pár héten belül.
2014. aug. 18. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ;rtitek hogz ebédel, csak nem tömi magát tele? Az lehet hogy egy tányér leves lesz, csirkehús zöldborsóval.Szerintem uzsonnára nem gyümölcsöt egyél, hanem zöldséget, és vacsorára is ehetsz egy könnyű salátát.Az a pár nap alatt mennyit hiztál?
2014. aug. 18. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, nem értjük :D Ez egy ész nélküli buta diéta aminek semmi értelme sincs. Kitalálta a kérdező aztán majd lesz valami :D

Egy diétát pontosan össze kell rakni. Meghatározni a fehérjét, CH-t, zsírt, rostanyagot grammban. Plusz víz. A másik lényeg hogy kalória dficitben legyen és pluszba legyen mellette minimum heti 3-4 aerob edzés. Gyümölcsből meg keveset, plusz multivitamin. Napi 5 étkezés.

Ez amit írt ránézésre nevetséges. Ennyi. Ebből biztos hogy lesz fogyás, főként az izom leépülés miatt a testzsírszázalék meg relatíve magasabb lesz. Ennek az eredménye a vékony löttyedt test. Mert főként az izmait építette le és nem zsírból fogyott amit egy jó szálkásító diétával és aerobbal elérhetett volna.

De egyébként fölöslegesen írtam ide mert ez egy kamú kérdés, mint itt a legtöbb.

2014. aug. 18. 17:05
 5/7 Osynho ***** válasza:
Valami fehérjét azért nem ártana megenni. :D
2014. aug. 18. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltam, miért találtam volna ki?! 2-3 kilót szedtem fel egyébként, és minden nap délelőtt egy másfél órát + este még két órát tornázok, és valamikor biciklizem is délután.., nem szoktam koplalni csak most akarok kevesebbet enni hogy leadjam azt amit felszedtem
2014. aug. 18. 21:00
 7/7 Osynho ***** válasza:
Az a baj, hogy az alapokat nem érted. :/
2014. aug. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!