Fogyókúra mértékkel: Szerintetek így jó?
Az elmúlt pár napban elég sokat ettem(de úgyanúgy mozogtam), és ezt szeretném leadni. Szerintetek az beválhat ha mindenből kevesebbet eszem? (Mert egyébként már egy ideje diétázom)
pl.: reggeli: egy kis tányér zabkása gyümölccsel
tízórai egy müzliszelet
ebéd: maga az ebéd csak egy kis adag
uzsonna: egy gyümölcs
(vacsorázni nem szoktam)
Persze, nem értjük :D Ez egy ész nélküli buta diéta aminek semmi értelme sincs. Kitalálta a kérdező aztán majd lesz valami :D
Egy diétát pontosan össze kell rakni. Meghatározni a fehérjét, CH-t, zsírt, rostanyagot grammban. Plusz víz. A másik lényeg hogy kalória dficitben legyen és pluszba legyen mellette minimum heti 3-4 aerob edzés. Gyümölcsből meg keveset, plusz multivitamin. Napi 5 étkezés.
Ez amit írt ránézésre nevetséges. Ennyi. Ebből biztos hogy lesz fogyás, főként az izom leépülés miatt a testzsírszázalék meg relatíve magasabb lesz. Ennek az eredménye a vékony löttyedt test. Mert főként az izmait építette le és nem zsírból fogyott amit egy jó szálkásító diétával és aerobbal elérhetett volna.
De egyébként fölöslegesen írtam ide mert ez egy kamú kérdés, mint itt a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!