Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek hozzá?

Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Fogyni AKAROK!!!

168cm és 90kg 35 éves nő vagyok. Szobabiciklivel és lépcsőző géppel rendelkezek. Melyiken kellene, heti hány napot és hány percet edzeni? Tanácsokat kérek, hogy edzés előtt-után mit szabad-nem szabad enni-inni. Milyen étrendet javasoltok, amihez az alapanyagokat falun is be lehet szerezni vagy esetleg a TESCOban? Leginkább konkrét adatok érdekelnek miből hány dkg? Esetleg jól bevált mintaétrend is jó lenne. Mindenféle hasznos jó tanácsot köszönettel fogadok!

2014. aug. 17. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Itt vannak az alapok: [link]
2014. aug. 17. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

"Fogyni akarok".Mind azt akarunk,szívem.

Evés előtt igyál vizet.SOK vizet.Teltség érzet,tuti tipp.

Konkrét edzéstervvel nem szolgálhatok.Úgy próbáld kialakítani magadnak,hogy először is kitűzöl egy célt.Pl 1 km a szobabringán és 1 perc a lépcsőn.Napi akár többalkalommal is.Én special azt vettem észre,hogy csinálok egy sorozatot tornagxakorlatokból(pl guggolás,hasprés),elfáradok,de aztán 10 perc pihenés után újra simán neki tudok esni a dolognak.Szóval én a minden nap egy kicsit című dolognak vagyok a híve.Emlékszem egyszer pár hónap alatt az édesség mellőzésével 5 kg-ot leattam csak napi 200 gugolással.Soknak tűnik,de amúgy annyi az egész,hogy 20-at csinálok,nagyon rövid kis félpercessincs pihenőkkel,ötször,aztán hosszabb,5-10 perces szünet és még egyszer.

2014. aug. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!