Mért akar minden kislány fogyni? Mikor még fejlődnek.
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 14:56
1/8 anonim válasza:
Mert olyankor fontos hogy tetszenek a fiúknak, tulajdonképpen a fiúk hibája, mert meglátnak egy kissé husisabb csajt és rögtöb ledagizzák. Az meg kinek esik jól? Na meg a tévében, újságokban mindenhol az anorexiás modelleket látják és azt tartják ideálisnak, rájuk akarnak hasonlítani. Sajnos.
2/8 anonim válasza:
Ez mind igaz, amit az előttem szóló írt. Na és persze azt is hozzá kell tenni, hogy azt sehol nem hallják, hogy a nyúlás előtt egy pár kilót felszednek, hogy később ne legyenek olyanok, mint egy csontkollekció, hanem szépek és formásak legyenek. Ilyenkor egyből le is akarják adni a felszedett kilókat, holott ez a súlytöbblet majd szépen eloszlik rajtuk.
3/8 anonim válasza:
Én is felszedtem 2-3 kg-ot és egyből le is akartam adni, mert azt hittem el fogok hízni. Aztán pár hónap alatt nőttem 3-4 cm-t aztán később valahogy el is tűnt ez a súly..
4/8 anonim válasza:
Én sem voltam magammal megelégedve, de rájöttem, hogy nem szépek a csontos lányok.Azt viszont be kell látni, hogy mindig lesznek olyan pasik akiknek a vékony és olyanok akiknek a normális testalkatú lányok jönnek be. Vagy esetleg a ducik. Ez részben ízlés kérdése is. Én sokáig koplaltam és csak azt értem el vele, hogy tönkre tettem a gyomrom.
5/8 A kérdező kommentje:
Feljebb olvashattok pár hasonló kérdést" 15 eves lany vagyok 175cm es 57-58kg. Kover vagyok?
De kérdem én mért kell néhány emberkének még tippeket is adni ezeknek az önbecsülésükben sérült csajoknak?
Hiszen mind akit eddig olvastam átlagot súlyú volt sem nem kövér sem nem sovány. Pont jó.
2008. aug. 6. 23:47
6/8 anonim válasza:
Mert megnő az önbizalmuk ha többször többen elmondják nekik, hogy jó alakjuk van. Ez mindenkinek jól esik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/8 anonim válasza:
Én nem azért akarok fogyózni hogy a fiúknak tetszek mert szarok rájuk csak már a mamám is ezt hajtogatja: Kis csillagom lekéne fogyni 5-8 kgt kövér vagy! Mos erre mit mondjak?? És igaza is van! 13 vagyok 165 magas és 65-67 kg! Tudom fiatal vok még a fogyóhoz de már a mamám is ezzel szekál!
8/8 A kérdező kommentje:
Mond meg neki,hogy egy dietetikus azt üzeni, hogy felesleges fogynod, mert fejlődésben vagy. Majd ráérsz ezzel 20 évesen ha még mindig ezzel szekálnak. Le lehet szállni rólad.
2008. aug. 10. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!